Dit is geen mug!

Dit is geen mug!

Kijk eens goed!  Het is geen mug.  Het is een mini-drone met beeld- en klankopname.  Speciaal ontworpen door de Verenigde Spionnenstaten voor gebruik in steden.  Het kan zich op u neerlaten, een DNA-staaltje nemen of iets op uw huid achter laten zodat u steeds kan gevonden worden.  Het kan zich op uw kleding of in uw haar nestelen om zo mee naar huis genomen te worden.  Fantasie?  Nu nog wel, maar alles is mogelijk gezien het feit dat de Amerikaanse regering een wetsvoorstel goedgekeurd heeft om drones operatief te maken.

2 gedachten over “Dit is geen mug!

 1. En dat brutale, onmenselijke zootje achterlijk islamitisch crapuul gaat het Westen nu weer eens verdedigen, onder aansturen van moslimbroeder Obama, zogezegd (de klassieke stok) omwille van zogezegd gebruik…

  Pas op, extreem gewelddadige en wrede beelden, althans voor beschaafde mensen ! Niet geschikt dus voor gevoelige zielen of personen minder dan 18 jaar.
  Gevoelig, kinderen in de buurt? Kijk dan zeker niet !

  Niet zo voor die Allahoe akbar-roepers in de video,die genieten er integendeel duidelijk van. Hun religie is er immers één van dood en verderf (iets anders dan de vrede die ze ons willen verkopen), ze kennen niets anders, dus voor hen niks abnormaals aan de hand. Het is net een groot religieus feest, de gekende kreten zijn omzeggens niet uit de lucht. Leuke god, die allah, dat zie je en hoor je.

  Onze Westerse leiders zullen weer met de meest hypocriete smoel kunnen verklaren dat dit allemaal niets te maken heeft met de islam, je ziet van hier. Dat is immers toch de godsdienst van de vrede bij uitstek, wat thans overal ter wereld zowat dagelijks wordt bewezen. Islamofobie, je zou voor minder.

  Als je kijkt, kun je zelf oordelen. Niet voor gevoelige zielen en zéker niet waar kinderen in de omgeving zijn!!

Reacties zijn gesloten.