Dienstmededeling

Dienstmededeling: vakantie

Onze webbeheerder vertrekt morgen voor twee weken op vakantie.  Niet dat we hem dat niet gunnen, alleen stelt zich het probleem dat Golfbrekers daar niet mag onder lijden.  Gelukkig hebben we Marieke, onze onvolprezen secretaresse, die al dagen over zijn schouder meegekeken heeft om deze blog naar behoren verder te laten functioneren.

6 gedachten over “Dienstmededeling

 1. Ik wens de webbeheerder een meer dan deugddoende vakantie toe. De uitdaging, het opstarten, het beheer van “Golfbrekers” heeft je slapeloze nachten bezorgd en veel energie en tijd van je gevergd. Maar het resultaat mag gezien en gelezen worden. Een dikke proficiat hiervoor.
  Geniet van de rust, laat alle kommer en kwel achter je, je hebt een prima “secretaresse” die jou taak plichtbewust en met grote kennis van zaken zal overnemen en die we met zijn allen zullen steunen.
  Wij verwachten je binnen veertien dagen terug met frisse moed en een overvloed van nieuwe ideeên

 2. Hallo lieve allemaal, hier Marieke
  Het is zoals Gerda schrijft, bij het dagelijks ronddragen van de koffie met koekjes, heb ik stiekem gekeken naar het wroeten en zweten van heel de redactie. Soms mocht ik zelf een mening hebben en zo is het gegroeid, ik mocht alle stoute reacties weggooien. Nu zal ik dat ook moeten doen, helemaal alleen, en niemand die mij koffie brengt, ben een beetje bang maar spannend is het wel, vinden jullie niet? Ik heb beloofd heel streng te zijn maar wie het reglement keurig navolgt, krijgt lekkers, wie niet krijgt te maken met mijn neerbliksemende ogen en zal je het kunnen horen “Oewisdananmeugelek …”*£ç§µ ( jaja ik ben Antwerpse)
  Doei allemaal, heb eigenlijk wel stress hoor.

 3. Lief Marieke,
  Even een onbescheiden vraagje… bent U gehuwd ?… zo JA, dan beklaag ik Uw echtgenoot, Fikken is ook gehuwd met een Antwerpse, die op de koop toe, ook Marieke noemt…dus mag/kan ik bogen op tweeënveertig en halfjaar ondervinding…pffff.

 4. Na drie maanden Golfbrekers is het de webbeheerder zeker toe aan een welverdiende vakantie na het prachtig werk die hier verricht is! Geniet ervan met volle teugen!

Reacties zijn gesloten.