De wereld aan onze voeten

Doordenkertje…

Bert wou zijn dag vroeg beginnen en had zijn wekkerradio (made in Japan) op 6 uur gezet. Terwijl zijn koffiezetapparaat (made in China) pruttelde, was hij zich aan het scheren met zijn elektrisch scheerapparaat (made in Hong Kong). Hij trok zijn hemd (made in Sri Lanka) aan en zijn jeans (made in Singapore) en zijn tennisschoenen (made in Korea).

Nadat hij zijn eten had klaargemaakt in zijn microgolfoven (made in India) nam hij zijn rekenmachine (made in Mexico). Om te berekenen hoeveel hij die dag kon uitgeven zette hij zijn horloge (made in Taiwan) juist volgens zijn radio (made in India), stapte in zijn auto (made in Japan), tankte hem vol met benzine (van Saoedi-Arabië) en ging verder met zijn zoektocht naar een goede job in België !

Na een ontmoedigende en vruchteloze zoektocht kwam hij thuis en keek zijn mails na op zijn computer (made in Malysia). Bert wou nu even rusten. Hij deed zijn sandalen (made in Brazil) aan en goot zichzelf een glas wijn (made in Chili) in en zette zijn TV (made in China) aan en vroeg zich af waarom hij in België geen goede job kon vinden…!

1 gedachte op “De wereld aan onze voeten

  1. Zette zijn Tv aan en kreeg een hoop debiele programma’s over zich heen vol met figuren die betaald werden met belastinggeld waarna hij naar de pillen greep (made in USA)

Reacties zijn gesloten.