12 gedachten over “De formule om vrouwen te begrijpen werd eindelijk gevonden

 1. Met al die formules op dat bord , heeft de professor het bewijs ! dat hij eindelijk zijn vrouw begrepen heeft ….! Uiteraard wil hij dat resultaat aan zijn leerlingen doorgeven.
  Nog enkele borden volgekrabd met formules en dan zijn wij misschien in staat om onze Islambroeders en hun capriolen te begrijpen

  • Rene, ik doe zelfs geen enkele moeite om die barbaren te begrijpen, barbarij hoort hier niet thuis, vroeger niet nu niet en nooit niet.
   Wij leven gelukkig in een seculiere samenleving en trekken ons van het gelul komende van eender welke fabeltjesverkoper geen bal aan.
   Als atheïst leef ik al heel lang heel gelukkig en dat wil ik zo houden.

   • Inderdaad Jean . Ik mag mij ook een atheist noemen . Wij mogen in alle vrijheid leven , zonder de beperkingen , opgelegd door een religie , die het leven aangenaam kunnen maken . Ge moogt niet dit of dat , Ge zult zus en zo . Ge moogt dat niet eten of drinken. Toch , indien er een hemel of pretpark zou bestaan , mogen wij zonder twijfel met toestemming van de hemelse autoriteiten heel die rij Koranneukers en Pilaarbijters voorbijsteken . Want hun godsdienst gaf de gelegenheid te moorden , verkrachten , kinderen te misbruiken enz enz …..Iedereen het begrip ” mens” waardig is in feite een atheist.

 2. Ferm!
  Da’s nog wat anders dan de goorste vuilbekkerij op facebook, waarvan de professor onder druk van de omstandigheden nu op zijn eerstecommuniezieltje heeft beloofd aan zijn rector-logebroeder dat hij het nooit meer zal doen.
  Rector De Knop beperkt zich tot een “berisping” en meent dat zijn confrater bij de loge niet ontslagen moet worden als professor. Maar het feit dat hij dan ten minste niet onmiddellijk moet opstappen als decaan van de faculteit psychologie, wekt de indruk dat de rector van veel te nabij betrokken en zelf niet goed meer weet waarmee hij bezig is.
  Want ik ben wel eens benieuwd hoeveel kandidaat-studentes zich in september nog gaan inschrijven aan de faculteit psychologie bij de VUB. Dat zal toch maar een zeer beperkt aantal achttienjarige meisjes zijn die het sado-masochisme aanhangen. Of zijn die ter zake uiterst deskundige decaan en zijn rector-logebroeder van plan om via een liefdesdrank en een toverformule aan alle kandidaat-studentes vooraf wat initiatielessen SM te geven?
  Een universiteit is maar zo onafhankelijk als het belastingbetalend subsidiepubliek dit toelaat. Hilde Crevits, bevoegd minister van onderwijs, en zelf een vrouw – alhoewel dat er hier niet toe doet – zou best de VUB-rector voor zijn gebrek aan inzicht zelf ook mogen “berispen”.

  • En wij maar denken dat je helemaal niets begreep. Maar nu serieus, ‘Frans’, als je de formule begrijpt zie je direct dat het niet over vrouwen gaat maar over kleuren en zelfs over een bepaald kleursysteem. Als je het dan toch begrijpt laat eens horen over welk kleursysteem het gaat.

 3. In de linker benedenhoek, maar niet goed leesbaar, staat de formule waarom Marine Le Pen haar vader bij het FN aan de deur zet. Haar ondervoorzitter Florian Philipott heeft de formule begrepen en verklaart dat ‘de breuk volledig en definitief is’. Volgens die formule zou het niet passen om in Rivarol, maarschalk Pétain te verdedigen en na te laten hem als verrader te bestempelen. Ook vader Jean-Marie begrijpt de formule en maakte de som ‘on n’ est jamais trahi que par les siens’

 4. Ik WIL ze wel begrijpen, maar ik KAN niet. Telt dat ook als excuus???

 5. In elke relatie komt wel eens ruzie voor,waarom vrouwen dat doen weet niemand .

  • Toch niet moeilijk te begrijpen, beste Joos, eenvoudig een kwestie van machtsgevoel: Meestal scheiden ruzies uit met de woorden: “Ge kunt van-nù-af zelf jouw eigen vreten klaarmaken”. En zo zijn de MEESTE mannen blokgezet, want het grootste deel ervan zijn klunzen in de keuken. 🙂 of 🙁

Reacties zijn gesloten.