De EU wil liefst geen verkeersdoden meer

Als de EU bollebozen hun zin krijgen moet iedereen vanaf de leeftijd van 70 opnieuw een rijexamen afleggen. Alsof het binnenkort nog mogelijk is auto te rijden als je een normaal pensioentje trekt.

2 gedachten over “De EU wil liefst geen verkeersdoden meer

  1. Ze willen gewoon alle ouderen de kist in; Ze zijn ervan overtuigd dat ze met de ouderen kunnen sollen zoveel ze willen. Die brengen volgens hen niks meer bij aan de staatskasten. Ze kosten alleen maar geld. Plus, ik schreef er iets over: ze zouden hun woningen moeten verlaten om plaats te maken voor ,”anderen”; Dat was de uitspraak van een groen madam, ze noemde de ouderen “zwarte weduwen”; Zijn de kinderen het huis uit moeten ze ook die woning verlaten omdat ze te groot zijn voor twee of één persoon;

  2. Wanneer vallen de meeste verkeerslachtoffers: in de WE, door jonge autobestuurders die et hard rijden of dronken, of gedrogeerd achter het stuur kruipen. De media doen gewoon mee om de ouderen in een verdoemhokje te steken: als er al eens ongeluk gebeurd door een oudere komt dat uitgebreid in de kranten en tv. Ze vergeten dat ze ook oud worden .

Reacties zijn gesloten.