7 gedachten over “De beschaving stopt…

  1. Wat n’gesodemieter voor degelijke buren,stop sitopresto deze sousa,de plaag is incoveniĆ«nt ,slameur en kwelling wees eens invoelend !!

  2. Om de beschaving te stoppen wordt er nu een rechtszaak aangespannen, voor laster en eerroof, door de beoefenaars van de beschaving.

  3. Dat zijn dan de eerste die klagen dat er geen werk meer is eigen stad of gemeente. Zoals diegene die goedkope bouwgrond hadden gekocht in de omgeving van de luchthaven van Oostende en achteraf klagen dat er te veel lawaai is en een petitie starten voor het sluiten van de luchthaven. Maar ze vergeten dat daar een heleboel mensen het boterhammetje verdienen.

    • We kennen de buurt en we kennen de Vogelzang, ooit een rustige taverne-restaurant. Geen vergelijk met de situatie om en rond een luchthaven, met tewerkstelling enz.

  4. Dergelijke plakaten kun je in vele wijken plaatsen in Antwerpen , Seefhoek , den Dam , Borgerhout enz . Dat Hofman madammeke ziet er geen gemakkelijke uit .
    Die vent , van het slaafse gehoorzame type , die er naast staat en dienst doet als woordvoerder , vraagt zich af waarom Hofmans zich schuldig zou maken aan laster , vermits op haar gezegende plakaat geen enkele verwijzing is naar het restaurant , naar wat dan wel ? Wat heeft Hofman te maken met “bouwovertredingen en milieudelicten” ? Lawaai-overlast , dat kan vastgesteld worden met de nodige apparatuur , ik heb daar zelfs een opleiding voor gekregen als agent ! Ratten , zijn knaagdieren , zoals eekhorentjes en die kun je overal tegenkomen . Drugs , is zowat het enige strafbare . Waar zijn uw drugbewijzen of aanwijzingen madam Hofmans .Om welke reden staat dat op uw bord …Prostitutie is niet strafbaar , ieder vrouw doet met haar lichaam wat ze wil ! enkel tussenpersonen die eraan verdienen kun je vervolgen ! Tenslotte
    krapuul , madame , dat zit overal van de laagste tot de hoogste klasse , het zijn medemensen die er alles aan doen om iemand het leven zuur te maken en alle middelen zijn daar goed voor !

Reacties zijn gesloten.