Dat heet dan ‘verrijking’

Schapen houden op een balkon?  Slachten in de badkamer?  Afval door de wc?  Barbecuen in de slaapkamer?

Sommige exotische gebruiken raken maar moeilijk uitgeroeid.

Volgens de eerste hypothesen van de Brusselse speurders probeerde het koppel zich aan de barbecue te verwarmen. Maar wat het verhaal nog vreemder maakt, is dat het vorige week vrijdag net heel warm was. Dat het koppel effectief aan het barbecueën was, valt dan ook nog niet volledig uit te sluiten. “Maar dat klinkt nóg ongeloofwaardiger dan de these van het verwarmen”

Het Brusselse gerecht is een onderzoek gestart naar de dood van een vrouw op de ambassade van de Centraal-Afrikaanse Republiek. Het levenloze lichaam van diplomate Rébecca Rachel Andé (38) werd in haar slaapkamer gevonden, naast een nog smeulende barbecue. Opvallend: het is al het tweede, gelijkaardige drama op een Brusselse ambassade.  Lees verder…

5 gedachten over “Dat heet dan ‘verrijking’

 1. Inderdaad, de verklaring van de “barbecue” is totaal ongeloofwaardig.
  In eerste instantie dient opgemerkt te worden dat het niet gaat om de ambassade van de Centraal Afrikaanse republiek, maar wel om de vroegere residentie van de ambassadeur.
  Men zal de verklaring moeten gaan zoeken in Bangui en de strijd tussen christenen en moslims, met daarbij dan “louche zakenbelangen”.
  Op internet zijn er enkele berichten over al deze “zakelijke conflicten”(sic) die zich ook in Brussel afspelen. Uit deze berichten blijkt dat de Belgische regering ook op de hoogte is.
  De uitleg van de “barbecue” doet denken aan de spreekwoordelijke sigaretten – peuk, die de brand heeft veroorzaakt!!!
  Anderzijds is een “barbecue uitrusting” ook geschikt om eens te “klappen” met onwilligen!!!
  De zaak zal dan ook politiek gevoelig liggen, en bijgevolg zal het onderzoek pro forma gevoerd worden en doodbloeden.

 2. Ik heb een reactie geschreven op uitnodiging van Knack met als onderwerp “bent U (onbewust) een racist…. Uiteraard ben ik een racist ! Mijn vader zaliger zegde me altijd ….Oordeel nooit een “mensch” naar zijn afkomst of ras maar kijk naar zijn daden . Met deze wijze woorden en met de vaststelling waartoe onze getaande broeders in staat zijn , kun je niet anders dan racist zijn ,of worden . Heeft deze “religieuse” (zogezegde) minderheid al iets bijgedragen tot heil van de wereldgemeenschap ? Hebben zij iets waarover ze “fier” kunnen zijn ? niks , nihil ,
  noegatbollen . Integendeel , hoeveel onschuldige slachtoffers hebben zij reeds gemaakt .Wij zouden begrip en respect moeten hebben voor hun KUL’tuur” en hun achterlijke godsdienst , een religie die de vrouwen minachten en hun degraderen tot sex-speeltjes en verpakken in dekens . Met al de Chinezen maar niet met ………..Dit geschreven zijnde , heb ik mijn eer als rechts krapuul weer verdedigd . Ga terug naar uw zandbak lieve getaande broeders en probeer een “beschaving” op te bouden zoals onze Europese voorvaderen dat gedaan hebben .

   • Ik heb nazicht gedaan en …..neen ik kan mijn reactie niet terugvinden . vermoedelijk heb ik een “te rechtse” waarheidsgetrouwe toon gebruikt dat wordt vertaald als … het opzetten de ene tegen de andere , demonisering , enz enz ……

 3. Zag een dikke week geleden het einde van de uitzending van Ruben Van Gucht ‘De Kleedkamer’. Spelers hadden een reisje gemaakt naar Senegal om één of ander tornooi. Ze werden uitgenodigd bij een Senegalese speler die blijkbaar in goede doen was. Ze schrokken zich een aap toen de barbecue in de living stond opgesteld en een vrouw de maïs stond te stampen in diezelfde living.

Reacties zijn gesloten.