Cultureel bederfgoed

Gavel Judge Hammer, PNG, 512x512px, Gavel, Court, Favicon, Hammer ...

De correctionele rechtbank van Luik heeft José Happart gistermiddag veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht maanden met uitstel en een boete van 1.650 euro met uitstel voor de helft. Hij werd schuldig bevonden aan corruptie en ongeoorloofde beïnvloeding. Lees hier meer.

Voor een vriendin moet je iets over hebben. Hij “riskeerde” 20 maanden hechtenis. Hij “kreeg” 8 maanden met uitstel en 825 euro effectief, een peulschil… Een beredeneerd risico of rode overmoed?

1 gedachte op “Cultureel bederfgoed

 1. Als men zoals Happart blijkbaar beschikt over “argumenten” om mee te “dialogeren” dan kan er veel. In de navolgende link is er een kopij van enkele blz. uit het boek van W. Baeyens : The Nebula :
  https://books.google.be/books?id=hskmDwAAQBAJ&pg=PT149&lpg=PT149&dq=HAPPART+THE+NEBULA&source=bl&ots=hZOeb2kDuw&sig=ACfU3U0GqOfvPvhW_tis7SWvJ8gZwKz_aA&hl=nl&sa=X&ved=2ahUKEwiEqrve_MLpAhVBCewKHSpgByUQ6AEwAHoECAoQAQ#v=onepage&q=HAPPART%20THE%20NEBULA&f=false
  Op pagina 128 wordt er verwezen naar uitspraken van Happart over magistraten betrokken in pedofiele praktijken, en die gefilmd werden.
  Deze pagina is echter niet opgenomen in de voormelde link.
  De ganse Belgische beerput draait op chantage. Na al die jaren, is er praktische geen enkele verantwoordelijke functie, die niet ingenomen is door gechanteerde of omgekochte.
  T.a.v. Mr. Wouters :
  Het voormelde boek, en samen met zijn ander boek :”De Elite van de Macht en de Macht van de Elite” geeft een goede kijk in deze Belgische beerput.
  Dit is ook van belang om de huidige “Covid 19” samenzwering te kunnen begrijpen. De schandalen en doofpotten uit het verleden, blijven immers doorwerken in het heden.

Reacties zijn gesloten.