Congres Front National in Lyon

“Het symbool van Europa is niet Conchita Wurst,            maar wel Jeanne D’Arc”

Met: Geert Wilders (PVV) (Ned. vertaling toespraak), Matteo Salvini (Lega Nord), Philip Claeys (VB), Heinz-Christian Strache (FPÖ), Krasimir Karakatchanov (VMRO), Andrej Issajew (ondervoorzitter Russische Doema) en uiteraard gastvrouw Marine Le Pen.

 “De principes van het Front National kunnen noch gekocht noch verkocht worden.”

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Congres Front National in Lyon

 1. Het is goed dat Marine Le Pen beroep doet op Jeanne d’Arc, maar als Marine zo verder doet is de kans even groot dat ze bij manier van spreken ook eindigt op de brandstapel.
  Haar verzoek om het franse goud terug te halen zal zeker voor de nodige onrust zorgen in bepaalde kringen!!
  http://www.bulliondesk.com/gold-news/news-french-far-right-leader-le-pen-calls-for-gold-reserves-to-be-repatriated-85762/
  Haar voorstel om in 2017 een referendum te organiseren over de uitstap uit de EUSSR, zal nog voor grotere onrust zorgen.
  http://www.lefigaro.fr/politique/2014/11/27/01002-20141127ARTFIG00329-marine-le-pen-si-je-suis-elue-en-2017-je-ferai-un-referendum-sur-la-sortie-de-l-europe.php
  Zopas verscheen er al een bericht over haar overlijden!!
  http://fr.mediamass.net/people/marine-le-pen/rumeurdeces.html
  Men kan hier eens goed mee lachen, maar in feite is de “onderhuidse boodschap” die door dit bericht gegeven wordt, al klaar en duidelijk.
  Ik verwijs dienaangaande naar de campagne die de moord op Pim Fortuyn is voorafgegaan.
  Als men niets vindt om het Front National af te stoppen, dan dient men er rekening mee te houden dat er haar een hersenbloeding of hartaanval zal overkomen!!!

  • “Keelpijn” ligt ook nog bij de mogelijkheden (alhoewel dàt reeds zou kunnen wijzen op een goed-bekende hoek)

 2. We zijn het gewoon dat Frankrijk beroemde mensen inlijft die geen Fransen waren. Denken we maar aan Jan Bart en Willem van Rubroeck, die respectievelijk Jean Bart en Guillaume de Rubrouck werden.
  Hetzelfde lot onderging Jehanne Darc, die alles behalve Frans was en Allemanisch sprak. Ze woonde dan ook in het Hertogdom Bar, dat tot het Heilige Roomse Rijk behoorde en ter verdediging tegen het koninkrijk Frankrijk een versterkte binnenstad en kasteel moest bouwen.
  La douce France lijft alles in wat het kan inlijven, kunnen we over meespreken, en daar heeft Marine Le Pen niet de minste moeite mee, trouwens met de roep van haar aloude minderheden kan ze zich niet bezig houden.

 3. De volgende uitspraak van Robert Spieler van La Nouvelle Droite en het spotblad Rivarol, over Marine Le Pen : ‘deze vrouw heeft geen overtuiging, geen ruggengraat, geen ideologie, zeggen allen die haar kennen. Zij loopt haar raadgevers na en zij ontbeert een HISTORISCHE en geopolitieke visie.’
  Voor ik die uitspraak van Spieler las, had ik dezelfde mening. Spieler ziet trouwens een onafhankelijk Vlaanderen wel zitten, want ‘de Belgische staat is sedert 1830 een kunstmatige schepping’ zegt hij. Woorden die ik nooit van Marine hoorde.

Reacties zijn gesloten.