De rode succesverhalen stapelen zich op

De socialistische lijken blijven aanhoudend uit de kast denderen. Herinneren we ons nog Rode Freya met de groene stroom? Juist. Herinneren we ons de lege doos van Johan Vande Lanotte, genaamd Zilverfonds? Juist. En nu is er nog Electrawinds, ook van Johan Vande Lanotte. 153 Miljoen euro tikt bij op de teller.

De jaarcijfers van 2013 werden deze week bekend gemaakt. Het groenestroombedrijf Electrawinds maakte vorig jaar een verlies van meer dan honderdvijftig miljoen. In 2012 boekte Electrawinds reeds een verlies van 42 mio.

Ondertussen dienen zich gedupeerde bedrijven aan. Barry Callebaut, gekend van de chocolade, kocht een project aan dat nooit werd uitgevoerd. Callebaut dreigt met een claim van 14,5 miljoen euro.

Lees verder…
FVE

4 gedachten over “De rode succesverhalen stapelen zich op

 1. “Groene stroom” ??? Wat een zever & oogverblinding: Wisten Jullie,Golfbrekersfans, dat… die zoooo-geroemde “windmolenparken” in zee voor onze Vlaamse kust … DRAAIEN voor PIETJE SNOT ?
  Al jaaaren bestaan de plannen voor twee stations in Zeebrugge om de geproduceerde stroom vérder te verdelen.
  Station “Stevin” ZOU dan die stroom verder doorsturen naar “het binnenland” & het àndere station, met de naam Nemo, ZOU de overblijvende (teveel) electriciteit doorsturen naar “het Verenigd Koninkrijk.
  Goed idee, nietwaar, men ZOU dus voldoende produceren + de overschot nog kunnen verkopen ook. (!) ware het niet dat die plannen nog MAAR SLECHTS OP PAPIER STAAN èn men, na àl die jaren, nog niet exact weet wààr juist die “stations” MOGEN gebouwd worden.
  Al die molens staan dààr ènkel te draaien, blootgesteld aan “zoutig” weer, slijtage en wind, en hebben nog géén rosse “ééneurocentmuntje” voordeel opgeleverd… in tegendeel…véél miljoenen Euro aan subsidie gekost 🙁

 2. vdln zou normaal voor de rechtbanken moeten verschijnen om zijn misdaden tegen de bevolking te verrechtvaardigen en om bestraft te worden maar helaas in België mag men als socialist zijn zakken vullen

 3. Stemmen voor de rode ridders of de groene kikkers is een vorm van EUTHANASIE zodat het lijden van een samenleving vlugger kan stoppen . De hulplijn voor kiezers die het niet meer zien zitten en levensmoe worden in dat corrupt land is het VB !

Reacties zijn gesloten.