Coburger nieuws

omgekeerde kroonDe ‘broer van de koning’ noemt men hem, de Lorre, in de studio van ‘New Europe’.  Nooit verlegen om een boude uitspraak, uit tegendraadsheid of uit domheid.

Of zijn mening omtrent islamisme, terrorisme, jihadisme en andere ‘ismen’ door de regering gedragen wordt is een ander paar mouwen (vanaf 10’00”).  En… euh… eigenlijk zat de Lorre daar om zijn gewaardeerde bijdrage te leveren over hernieuwbare energie!

FVE

2 gedachten over “Coburger nieuws

  1. Wanneer gaan de menschen onze Prins Laurent eens ernstig nemen en hem waarderen om zijn baanbrekende ideeen over hernieuwbare energie . Het is nog te vroeg oordeelde de Prins om zijn laatste snufjes op gebied van elektriciteitsbesparing te promoten . Met een kleine aanpassing zou een elektrisch scheerapparaat ook kunnen werken op het gas , dat geproduceerd wordt in de menselijke darmen . Het zou ook kunnen zorgen voor de verlichting van een nachtlampje . Dat is slechts een begin . Zijn ambitie kent geen grenzen ! De grote droom is echter zijn Ferrari te laten rijden op zijn Prinselijke darmuitlaatgassen , het probleem is echter , “de stank”

Reacties zijn gesloten.