Chinees wasmiddel haalt zich de woede op de hals van de poco media

Een reclamefilmpje voor een wasmiddel gooide hoge ogen in China.  Racisme!  klinkt de verontwaardigde kreet van de linkse medemensch, die liever een wasmiddel voor ‘kleur’ ziet gebruiken.

Een gecoordineerde poging van poco journalisten om de racismeklok te luiden bij een Chinese aangepaste heruitgave van een 9 jaar oud Italiaans reclamefilmpje.  Ze gingen echter volledig voorbij aan het feit dat oorspronkelijk met een blanke man de gek gestoken werd.

De Chinese media geven er geen bal om, de overheid en de bevolking al helemaal niet.
Het reclamefilmpje van het Chinese wasmiddelbedrijf Qiaobi (俏比) werd uitgezonden op de Chinese televisie en in de bioscoop en is een heruitgevonden uitgave van een 9 jaar oude reclamevideo van Coloria Italia.

In het origineel wordt een blanke man, vriend of echtgenoot van de Italiaanse vrouw, naar de wasmachine gelokt, om ‘gereinigd’ te worden.  Hij komt er ‘gekleurd‘ uit in de vorm van een zwarte bodybuilder, een allusie naar hun ‘gekleurd is beter’ wasmiddel.
Dit filmpje kreeg geen enkele kritiek, wordt nog steeds regelmatig doorgemaild onder de hoofding ‘grappig’ en ‘hilarisch’.  Met blanken mag men ongegeneerd de draak steken.

De Chinese heruitgave toont echter een Chinese vrouw met dezelfde strategie maar de rollen worden omgekeerd als de zwarte man uit de wasmachine kruipt met een Chinees uiterlijk.  Een perfect voorbeeld hoe het politiek correcte establishment beweert kleurenblind te zijn, maar de verontwaardigingsbijl boven haalt bij rassencombinaties die zij niet goedkeuren.

De meeste artikels van de poco media vermelden de oorspronkelijke video niet, want blanken die het onderspit delven passen perfect in hun plaatje.  Zij stellen immers dat een ras niet bestaat, geen betekenis heeft als blanken het mikpunt zijn, maar als een Chinese madam haar voorkeur voor haar eigen ras toont dan is dit een zwaar vergrijp: racisme!

En wat de poco wereld niet snapt is dat een Chinees bedrijf dit reclamefilmpje maakt, want in hun ziek brein kunnen uitsluitend en alleen een blanken racisten zijn.

Het is niet verboden te lachen!

 

2 gedachten over “Chinees wasmiddel haalt zich de woede op de hals van de poco media

  1. Het is een uitstekend wasmiddel maar niet gebruiken bij 50 graden anders krimpt die neger

  2. De kleine van dat chinees/negerkoppel wilde zich met dat product niet laten wassen, waarop de tot chinees geworden neger zei: ” Met die negers is geen …enz.”.
    nb.: het is een oude mop, ik weet het, maar het originele filmpje is ook niet zo nieuw.

Reacties zijn gesloten.