Brekend nieuws

Afbeeldingsresultaat voor brekend nieuwsDitmaal kan onze eigen redactie de Washington Post en Björn Soenens de loef afsteken.

Noord-Korea daagt de VSA weer uit.  Het ministerie van defensie heeft vandaag een foto gepubliceerd dat een nieuw atoom-slagschip toont.  Een ernstig gevaar voor de Amerikaanse vloot.
Volgens een bekendmaking van de Noord-Koreaanse regering is de atoom-kruiser “Maarschalk Kim Jong-Un” 999 m lang, d.w.z. drie keer zo lang als het grootste Amerikaanse vliegdekschip.

Als we het bericht mogen geloven dan is het oorlogsschip met de modernste wapens uitgerust.  Zo zouden er nieuwe laser-H-bommen kunnen afgeschoten worden, iets waarvan de Amerikanen nu nog slechts van dromen.  Het grootste geschut, een nucleaire-sarin-TNT-raketteninstallatie, zou een vernietigingskracht van 11 mega-zonnen hebben.

De Amerikaanse president werd lichtjes nerveus toen hij via zijn beste vriend Sergej Lavrov deze foto in handen kreeg en heeft de Amerikaanse vlooteenheid, die koers zette richting Noord-Korea, opdracht gegeven voorlopig op afstand te blijven tot het Pentagon de echtheid van de afbeelding heeft nagegaan.
Helemaal onrustwekkend is de verdachte schaduw aan de linker kant van de foto.   Een gemuteerde kernwolk?

1 gedachte op “Brekend nieuws

  1. Zolang Kim jung-un zijn haartooi in de juiste plooi ligt is er niets aan de hand

Reacties zijn gesloten.