Blijf waakzaam!

Op de sociale media is het druk, bijzonder druk.  Dat nog niet iedereen gehersenspoeld is mag duidelijk wezen.  De intriges, de oorlogstaal, de amper verborgen wens naar een nieuw conflict zijn niet onopgemerkt gebleven.  Ondanks de horige EU en media.

Wij lazen o.a. dit berichtje:

 “right side zei: 26 juli 2014 at 17:59

Ja, Willem, we moeten waakzaam zijn. Maar – los van reces en vakantie: hoever reikt ons geheugen eigenlijk?
De ‘cables’, WikiLeaks, de klokkenluiders Assange en Snowden, de wereldwijde afluisterpraktijken van de NSA, enz., enz.: het lijken onthullingen van lang geleden.
Evenals nine-eleven, toen niet alleen Amerika, maar de wereld veranderde.

Is het niet sinister om te constateren dat dit, samen met de daaruit voortvloeiende oorlogen, schuldenexplosies en crises, betekent dat de ‘grootste democratie van de wereld’ en een steeds groter wordend deel van de rest, sinds de WTC-ramp, worden geleid door een conglomeraat van Wall Street en geheime diensten? En politieke leiders die de strategie (achteraf) mogen accorderen, verklaren en verdedigen?

Oekraïne is de voorlopig laatste schakel in een lange rij, door de VS om geopolitieke redenen geëntameerde, met elkaar samenhangende, conflicten en oorlogen sinds Irak.

In de kop van een MSM-krant stond vanmorgen de vraag: “MH-17 de nieuwe 9/11?”
Daar mogen we met z’n allen best eens wat langer en dieper over nadenken.
Om ‘waakzaam’ te blijven.”

 

Ook in de VSA heeft de bevolking er genoeg van.    Er is sprake van landverraad.  Kijk en luister mee naar deze video van september 2013.  Van Oekraïne en de inmenging in dat land door de VSA (via de EU-handpop) was nog geen sprake:

FT

 

 

2 gedachten over “Blijf waakzaam!

  1. Zoals ik eerder in een reactie als schreef. “In WO1 en WO2 zijn de Amerikanen ons uit de stront komen halen. Nu gaan ze ons er in helpen”. Dit tot meerdere eer en glorie van hun wapenindustrie.

  2. Graag wil ik iedereen met dit geweldige stuk tekst laten kennismaken (zie onderstaande link), omdat het ergens aansluit bij de inhoud van bovenstaand artikel.
    Helder verwoord, uitermate waarheidsvol, ik kan niet genoeg benadrukken hoe goed en vooral interessant het is, ondanks zijn lengte, om dit eens aandachtig te lezen. Na lezing, begin je pas echt te begrijpen hoe iedereen in deze wereld gemanipuleerd wordt. Ergens een beetje griezelig. Maar oordeel vooral zelf.

    “De architectuur van de macht volgens het systeem van Adam Weishaupt.”
    http://pieterstuurman.blogspot.nl/2009_09_01_archive.html

Reacties zijn gesloten.