Antwerpen, ondanks alles, toch mijn stad

Bij het plaatsen van dit artikeltje, moet ik even aan Ray denken.  Hij zou de ingesloten beelden met panorama-fotografie met heel veel liefde voor zijn – en mijn – stad op Angeltjes gezet hebben.  Een aanrader!

Klik op Antwerpen.

3 gedachten over “Antwerpen, ondanks alles, toch mijn stad

  1. En nu maar hopen dat al die pracht niet het lot ondergaat van de Haga Sophia in Constantinopel , als sultan Mehmed I de stad plundert op 29 mei 2053 en het volk de kerken binnen rent waar het voor een deel verkracht, gedood en tot slaaf gemaakt wordt.
    Wat betreft dat doden en verkrachten zijn er al kleine, algemene repetities geweest en hoe de verslaving eruit ziet merk ik in de pers en de media.

    • We hebben net een beschaafd artikeltje geschreven dat dezelfde teneur weergeeft, Anna.

Reacties zijn gesloten.