5 gedachten over “Anti-racistische mars in Frankrijk…

  1. Ik vraag me af waarom die sukkelaars naar Frankrijk zijn gekomen, hadden ze in hun eigen land gebleven dan hadden ze dit racisme nooit ondervonden

  2. In Frankrijk geeft Links tenminste toe dat moslims onintegreerbaar zijn, en ‘intégration’ wordt daarom vervangen door ‘inclusion’ of insluiting: hoe vreemd of anders je ook bent, of hoezeer je ons ook haat of alleen maar van ons wil profiteren, je hoort er altijd bij als één van ons.

    • Ik vind dit uitschot zeker geen een van ons, integendeel, terugsturen van waar ze gekomen zijn

    • Hoe vreemd of anders je ook bent, of hoezeer je ons ook haat of alleen maar van ons wil profiteren , je hoort er altijd bij als een van ons. Dat is gewoon prachtig , die tekst . Het omvat de ziel van het hedendaags correct socialisme en de ondergang van onze beschaving ! Jesus predikte ook de liefde met alles erop en eraan ,zoals een correcte socialist , tot ze hem aan een kruis nagelde . Zelfs in die pijnlijke momenten , toen zijn beulen goe bezig waren , sprak hij tot hen “pas op jongens , sla niet op mijn vingers, als laatste gunst om de pijn wat te verzachten. Zo zie ik de toekomst van Europa. Het socialisme samen met hun wormvormig aanhangsel de Groenen dienen met alle middelen te worden bestreden . Het woordje “racisme” moet een herwaardering krijgen , een positief punt worden tegen al diegenen die enkel maar profiteren van alles waar wij voor gestreden hebben . Waar hun regeringen te laks , onozel en te religieus fanatiek waren om de levensomstandigheden van hun onderdanen te verbeteren .

Reacties zijn gesloten.