Analyse van de Duitse voetbalnederlaag

Wie dacht dat alleen de voetbalploeg van het land b met haken en ogen aaneen hangt omdat er geen ‘nationaal’ samenhorigheidsgevoel bij de multiculdiva’s aanwezig is?

fussball joachim-loew AfD oliver-bierhoff

De ‘Deutsche Nationalmannschaft’ kreeg trouwens ook een aangepaste naam: ‘Die Mannschaft’ (De ploeg) uit das ‘Land‘…  ‘National‘ is een vies woord, iets verwerpelijk, discriminerend, ja zelfs racistisch.  Moet de nationale hymne niet dringend aangepast worden?

De Duitse ‘wereldkampioenen’ploeg likt haar wonden en als het AfD dan wijst op een mogelijke oorzaak dan wordt de nazismebijl boven gehaald.

Boateng heeft Ghanese wortels, Sami Khedira Tunesische, Mario Gomez Spaanse, Shkodran Mustafi Albanese,Emre Can en Mesut Özil Turks, Lukas Podolski Poolse, Leroy Sané Senegalese en Antonio Rüdigers moeder komt uit Sierra Leone.

Waar is de nieuwe generatie Beckenbauers en de Matthäussen?

FT

8 gedachten over “Analyse van de Duitse voetbalnederlaag

 1. Och , idem de rode duiveltjes , waar wij met zijn allen zo fier over waren na hun nederlaag tegen een cafeploegske ….. Monsieur Canibal , Batshuayi , Benteke ,Bendele , Lukaklu ,Fellaini die bijzonder opviel , niet zozeer door zijn prestaties maar wel door zijn haartooi , om er maar enkele te noemen Het kunnen dan wel allemaal , typische West Vlaamse namen zijn , maar zij worden verraden door hun ietwat andere huidskleur . Een van de weinige originele Belgen in dat ploegske heeft dan nog de naam …. O ramp ! Kevin “” De Bruyne”””

 2. Beatrix heeft natuurlijk gelijk. Wat kan je van een geïmporteerde vreemdelingen en bastaarden verwachten. Het gaat hier bovendien om een rot verwende en schandalig duur betaalde rotzooi!! Als puntje bij paaltje komt “sch…” ze nog op de kop van het “klootjesvolk” dat zich hiervoor het vuur uit de sloffen loopt. Het zegt dan ook alles over dit kruiperige “klootjesvolk”.
  Het belangrijkste bij deze problematiek is echter dat de sport gebruikt wordt om de “multikul” door de strot te rammen. Het volstaat de sportpagina’s te bekijken …in de “klassieke kranten”. Het is een dagelijkse en niet aflatende indoctrinatie met een psychologische oorlogsvoering, cfr. de “agitprop” uit de USSR van Stalin.
  Vandaar ook de reacties vol van razernij op de twitter van Beatrix.
  Trouwens het gaat hier niet alleen om Duitsland en de voetbal, maar het geldt ook voor andere landen van EUSSR en sporten.

  • Lovenaar,

   Beatrix past als derde in het beschadigingsplaatje.

   Eerst was er in Hagalil de hetze tegen Wolfgang Gideon. Waardoor de AfD fractie zich in Stuttgart splitste. Dertien zijn opgestapt, tien zijn gebleven. De dertien waren de mening toegedaan dat Gideon zich antisemitisch uitgesproken had. Waarover ging het? Hij had beweerdt: het TALMUD-jodendom is de ergste vijand van het christelijke Avondland.

   Nu is Martin Hohmann aan de beurt in Hagalil. Huidig AfD lid maar in zijn vroeger leven een CDU afgevaardigde.
   Wat heeft die uitgestoken? In een rede in Fulda, in het jaar 2003, onder het motto Gerechtigkeit für Deutschland, behandelde hij de beschuldiging aan de Duitsers als collectief Tätervolk. Hohmann vervolgde in zijn rede dat dan ook de joden als Tätervolk kunnen gelden, vermits er niet weinigen onder hen aan de zijde van de bolsjevisten zich schuldig hadden gemaakt aan misdaden tegen de menselijkheid. Maar net zomin als aan de Duitsers kan men die beschuldiging aan joden toekennen, besloot hij.

   Aan de dertien die opstapten kan ik alleen maar zeggen: jullie opstappen wordt niet beloond, jullie zijn een systeem en geen alternatieven. Het door de knieën gaan zal jullie niets brengen, noch bij de socialistische eenheidspartijen, noch bij de media, noch bij het jüdischen Leben in Deutschland.

   • Anna,
    Het gaat hier bij de “13” om mollen, infiltranten, saboteurs enz…
    Het is het gevaar voor de rechtse en nationalistische partijen vanaf het ogenblik dat deze een gevaar beginnen te vormen.
    Ik heb daar reeds meermaals naar verwezen.
    Het Vlaams Belang kan daar ook van meespreken.
    Dergelijke infiltraties zijn dan ook geen toeval, maar worden gestuurd. N.a.v. één of ander voorval, vallen dan de maskers af van de mollen. In Duitsland is er zoals gewoonlijk de dooddoener van het antisemitisme, nazisme enz…
    Ik ken ook het geval van W. Gideon. Ik zie hier echter geen enkel probleem. Zelfs het tijdschrift “Junge Freiheit ” is na een boekbespreking plat op de buik door de str… gekropen, en heeft een gedeelte van deze bespreking uit het archief verwijderd. Hoe kan men zo laag vallen. De enige vraag die men zich had moeten stellen is :”Zijn het leugens?”.
    Het toeval wil dat zo pas op de webstek van Henry Makow een tekst verscheen o.a. over de “Talmudjoden”.
    http://henrymakow.com/michael_hoffmans_judaism_disco.html
    met een citaat (de ganse tekst is echter belangrijk):
    “Babylonian and Egyptian paganism is the progenitor of Judaism, Hoffman writes. “The rabbis hold Egypt in awe as a magical powerhouse. Pharonic Egypt is the model, root and source for Talmudic and Kabalistic priestcraft.” (780) This may explain the pyramid on the US dollar and in the logos of so many corporations.
    Hoffman seems mindful of the Illuminati when he writes on his website that , “the evil should NOT be assigned to a particular people denominated as “Jewish,” but rather to the spirituality and ideology of Pharisaic/rabbinic origin which can, and does, afflict any people who adhere to its tenets, be they Khazars or Sephardim, WASPs such as George W. Bush, or Germans such as the current Pope of Rome.”
    Modern history and culture reflect a Cabalistic (Satanic) spell and curse on the human race. It is dedicated to the fulfillment of prophecy, the eventual enslavement of mankind by the “Jews” who in practice will be the crazed Illuminati Order. But Jews who have no clue about this demented plan will take the blame. That’s why it is essential for Jews and non-Jews alike to understand the true nature of Judaism and oppose the NWO.
    In a spirit of Christian mercy and love, Michael Hoffman has performed an invaluable service for mankind.
    – See more at: http://henrymakow.com/michael_hoffmans_judaism_disco.html#sthash.X3kSgkyb.dpuf(=einde citaat).
    Zoals men uit de voormelde tekst dient af te leiden liggen de kaarten dan ook niet zo duidelijk.
    Wat de 13 betreft lijkt het er dan ook op, dat het boek van Gideon een voorwendsel was, en als men daarbij dan ook nog het antisemitisme wapen gebruikt dan zit men goed.(en dus ook boven alle verdenking). Nog een beetje en men wordt heilig verklaard!!!

    • Lovenaar,

     Intussen heeft de AfD Bundesvorstand zich aan de zijde van de mollen geschaard: der Bundesvorstand distanziert sich von denjenigen Mitgliedern der Fraktion die nicht mit Jörg Meuthen die Fraktion verlassen.

     Jörg Meuthen zijn naam lijkt wel erg veel op Meuter (muiters).. Hij heeft een verzoekschrift ingediend om kortelings een eigen fractie op te richten ‘Alternatieve für Baden-Würtemberg’. Begin van het einde???

    • Lovenaar,

     In zijn Eleison comments (nr. 466 – ‘Anti-semitism’ Trickery) verwijst bisschop Richard Williamson eveneens naar Henry Makow met een bruggetje. Hij schrijft daarbij: blijkbaar zijn alleen zij ( judaïsme & zionisme afwijzende joden) in staat het probleem juist in te schatten.

     Over dat antisemitisme schrijft Williamson:’ er zijn bedrieglijke woorden die het ene willen zeggen en wat anders bedoelen. Eén van de meest bedrieglijke is: antisemitisme.
     Het woord lijkt te willen zeggen: oppositie voeren tegen joden zuiver en alleen omdat ze jood zijn. In deze optiek is het woord correct en verwerpt iets kwaads.

     Langs de andere kant wordt het dikwijls verkeerd gebruikt louter en alleen omdat je iets van joodse zijde verwerpt omdat het slecht is en je bijgevolg van antisemitisme beschuldigd wordt.

     En doen ze iets slecht? Duidelijk. Ze hebben bijvoorbeeld de islam voor de Arabieren geproduceerd, de vrijmetselarij voor niet-joden en het communisme voor de moderne wereld. En al deze drie vloeken bestaan primair om de christenheid te bekampen.’

     Nu zou je kunnen denken: de islam voor de Arabieren geproduceerd?
     Blijkt te kloppen als je het lijvige boek van Mark R Cohen -prof. of Jewish Civilization in the Near-East- erop naslaat. ‘ Islamic Policy toward Jews from the prophet Mohammad tot the pact of Umar.’

     Hij schrijft: the history of the relationship between Jews and the Muslims has until now been underestimated as a result of the various Israeli-Palestinian conflicts.
     Het boek werpt een heel ander licht op de verhouding Joden-Moslims doorheen de eeuwen. ‘The Arabs were ill-equipped to administrate their own new state and so it was matches by the service of Jews.

     Opvallend is ook dat de talmud – hij werd aangevuld tot in onze elfde eeuw- geen enkel artikel bevat over Mohammed noch over die slechte, verwerpelijke moslims, terwijl de christus figuur wordt uitgescholden en de christenen met hem.

     Iets anders over dat andere, verschrikkelijke woord waarmee we vereerd worden: racist. Het blog Korrektheiten heeft over 11 afleveringen ‘Het ontstaan van de anti-racistische ideologie’ uit de doeken gedaan. Vanaf het verschijnen van ‘De negerhut van oom Tom’ – waar het allemaal mee begon- en de verdere evolutie tot op de dag van vandaag.

     • Anna,
      Woorden zoals nazist, fascist, racist, xenofoob, antisemiet enz…. zijn scheldwoorden geworden, met de bedoeling de tegenstander verdacht te maken en het zwijgen op te leggen. Het overgrote deel die deze “scheldwoorden” aanwendt, heeft trouwens niet het minste benul waarvoor deze werkelijk staan.
      Als vb : het racisme.
      Wie kent de Gobineau
      http://www.newworldencyclopedia.org/entry/Arthur_de_Gobineau
      Over antisemitisme :
      http://www.henrymakow.com/000612.html
      met citaat :
      “The Illuminati uses anti-Semitism to manipulate Jews and others. Jews figure prominently in Illuminati sponsored movements such as Communism, Zionism, Socialism, Nazism, Liberalism, Feminism, and Neo Conservatism. Most of these Jews are opportunists or idealistic dupes who think they are building a secular utopia based on reason and not a world police state straight out of George Orwell’s “1984”. – (=einde citaat)
      De tekst in het voormelde bruggetje geeft een duidelijk en vooral genuanceerd beeld over wat er achter het antisemitisme schuil gaat.Het zou verplichte lectuur moeten zijn voor de mollen van de AfD.
      Ook het verband met de Illuminati is hier van belang. Men zit daar in Baden toch niet zover van het Ingolstad van Adam”Spartacus” Weishaupt!!!
      Over het ontstaan van de islam :
      http://www.dailymail.co.uk/news/article-3216627/Koran-Birmingham-thought-oldest-world-predate-Prophet-Muhammad-scholars-say.html
      met citaat :
      “The ‘Birmingham Koran’ fragment that could shake Islam after carbon-dating suggests it is OLDER than the Prophet Muhammad
      Fragments of the oldest Koran were discovered last month in Birmingham
      Carbon dating found the pages were produced between 568AD and 654AD
      But several historians now say that the parchment may predate Muhammad
      They believe that this discovery could rewrite the early history of Islam “(=einde citaat).
      Als deze Koran versie al bestond voor het opduiken van Mohammed, dan is de vraag van waar deze oudere versie dan wel komt??
      Het is dan ook onbegrijpelijk dat over deze “oudere versie” in de media een oorverdovende stilte heerst.
      De voormelde elementen illustreren eens te meer het belang van de kennis van het verleden.
      Een citaat :
      “‘Those who control the present, control the past and those who control the past control the future.'”(George Orwell).

 3. Nog een laatste bericht over de nederlaag :
  http://www.abendblatt.de/meinung/article207806847/La-Merkel-befahl-la-Niederlage.html
  met citaat :
  “Meinung
  08.07.16 Glosse
  La Merkel befahl la Niederlage
  Von Sven Kummereincke
  Europameisterschaft 2016: Beim Aus der Deutschen ist es nicht mit rechten Dingen zugegangen. Das zeigen harte Beweise.
  Betrachten wir doch mal in Ruhe die Fakten. Jerome Boateng spielt gegen Italien Volleyball: Elfmeter. Bastian Schweinsteiger spielt gegen Frankreich Faustball: Elfmeter. Manuel Neuer springt vor dem 0:2 wie Geister-Bob durch den Strafraum: Tor. Und deutsche Fußballer vergeben viermal (!) vom Elfmeterpunkt. Und da soll ich glauben, dass alles mit rechten Dingen zugegangen sei? Nein, die Wahrheit ist eine andere. Selbstverständlich hätte Deutschland problemlos Europameister werden können. Das Scheitern – eigentlich schon im Viertelfinale geplant – wurde angeordnet. Von La Kanzlerin! Und das war auch gut so…
  Denn wenn Schweinsteiger am Sonntagabend den Pokal in den Pariser Nachthimmel gestemmt hätte, wäre Folgendes passiert: Ganz Europa hätte gedacht, jetzt reicht es uns aber mit den Deutschen – alles gewinnen sie, alles dominieren sie. Die Franzosen hätten sich wieder voll auf Streik, Wirtschaftskrise und Jugendarbeitslosigkeit konzentriert, mit der Folge, dass nächstes Jahr Marine Le Pen Präsidentin geworden wäre. Und dann EU-Austritt, kontinentaler politischer und ökonomischer Zusammenbruch: La Mega-Krise!
  Das konnte Merkel nicht zulassen. Glücklicherweise war Löw einsichtig und unterwarf sich der Staatsräson. Und auch die (Schau)Spieler haben das perfekt umgesetzt (nur der Özil hat nicht begriffen, dass er schlecht spielen sollte…). Dass die Italiener aber so schlecht Elfmeter schießen, hätte den Plan fast kaputt gemacht. Gegen Frankreich lief es dann perfekt – niemand hat Verdacht geschöpft. Und Sie sagen es ja bestimmt nicht weiter…”(=einde citaat).
  Het ganse systeem kennende, is het voormelde dan ook niet uit te sluiten.
  Een ander aspect bij deze nederlaag is, dat er “gokkers” grof geld zullen verdiend hebben. Dit kan ook het geval zijn voor de spelers!!! Dit laatste dient dan om iedereen te doen zwijgen!!!
  Wie heeft dit ganse zaakje dan gesponsord : Arnaud Mimran ????

Reacties zijn gesloten.