Als ‘Syriër’ krijgt men carte blanche…

Wes HardinWie verklaart Syriër te zijn, hoeft het zelfs niet te bewijzen.  Die mogen zomaar binnen wandelen, zonder papieren, én ongestraft kinderen en vrouwen verkrachten en molesteren.  Een “verklaring op eer” van dit roofdier volstaat.

Mohammed kwam afgelopen september illegaal in Zweden en begon meteen met het plegen van seksuele misdrijven. Heeft 21 meisjes en vrouwen tussen de vier en 69 jaar gemolesteerd.
De 27-jarige asielzoeker Mohammed uit Syrië wordt door het gerechtshof in Mora aangeklaagd voor niet minder dan 21 aanrandingen van meisjes en vrouwen sinds hij in september in Zweden aankwam. Zijn jongste slachtoffer was een vierjarig meisje in de buurt van het zwembad in Rättvik. Nu vraagt Mohammed asiel aan in Zweden – wat hem waarschijnlijk verleend wordt, omdat aan alle Syriërs volgens een overeenkomst van de vorige regering, op initiatief van de Miljöpartiet (De Milieu Partij), automatisch een permanente verblijfsvergunning wordt verleend.
Mohammed arriveerde laat deze zomer illegaal in Zweden, en heeft op 29 september zijn asielaanvraag aan de immigratiedienst voorgelegd. Hij verklaart dat hij uit Syrië komt en recht heeft op een verblijfsvergunning, omdat hij in zijn vaderland wordt onderworpen aan “roof, plundering en oorlog”.  Lees verder…

Wes Hardin

Friatider

Utvisa

1 gedachte op “Als ‘Syriër’ krijgt men carte blanche…

  1. Ik erger me dood aan dat balkske voor dat monster zijn ogen . Heeft “dat” nog rechten . Heeft een dolle hond ook rechten ? Hebben wij feitelijk nog rechten ? Als we ons verzetten dat soort krapuul krijgen wij de stempel van rechtse smerige racist . Spijtig dat “het exemplaar” zijn zielig leven niet verloor in een bombardement inplaats van onschuldige gewetensvolle Syrische burgers

Reacties zijn gesloten.