Alle middelen zijn goed om Trump uit het Witte Huis te houden

Gerelateerde afbeeldingTrump heeft 290 kiesmannen, Clinton maar 232 (nog steeds zijn er 17 onbeslist). Als bij de finale stemming, op 19 december, genoeg kiesmannen overlopen, wordt Clinton alsnog gekozen. Zes hebben dat al toegezegd. Ook zijn er crowdfunding acties gestart om hertellingen aan te vragen in drie staten waar het verschil in stemmen tussen Trump en Clinton minimaal was.  Verneem meer…

Het geld voor de hertelling stroomde binnen, zelfs toen de Amerikanen in bed lagen. De oproep werd pas gisteren gestart en nu zouden er al meer dan 4,7 miljoen dollar verzameld zijn.  Het doel is 7 miljoen dollar. Het vermoeden dat Soros tot de milde democratieredders hoort, ligt voor de hand.  Verneem meer…

Neem ook eens een kijkje bij: Zerohedge       –       Jill Stein

 

3 gedachten over “Alle middelen zijn goed om Trump uit het Witte Huis te houden

  1. De groene Antonia Hofreiterin zegt ‘WIJ’ moeten verhinderen dat de populisten zich Europa-wijd verbinden en samen successen bereiken. Als voorbeeld voerde ze de Brexit en Trump aan. Waarbij ze uit het oog verloor dat de beste reclame voor Brexit en Trump figuren als Merkel zijn.

  2. De zo menslievende Soros organiseert één en ander. Volgens de media, zijn sinds 8 november de ‘Hate Crimes’ met sprongen gestegen. Heil Trump geroep, Hitler groeten op vergaderingen, hakenkruis graffiti en ophitsende retoriek tegen zwarten, homo’s, moslims en andere minderheden, zijn niet tegen te houden.
    Het gebruik van hakenkruisen is bij de Merkel jeugd, bekend onder de benaming Antifa, ook erg geliefd, maar is in de USA eerder ongewoon. Waarom zouden ze zich daar tot de Hitler tijd bekennen?
    Maar op één gebied is het goed: als Soros probeert de USA in een burgeroorlog te storten, laat hij de rest van de wereld met rust.

Reacties zijn gesloten.