8 gedachten over “1 – 7

 1. Enkele kritische opmerkingen vindt men op de webstek Hartgeld.com rubriek : Sonstiges : zie bruggetje hierna.
  http://www.hartgeld.com/sonstiges.html
  Ik laat het aan de lezers over om er de gepaste besluiten uit te trekken.
  Een zaak is voor mij al wel zeker =deze uitslag is niet normaal!!!

  • Brazilië speelde al de hele tijd rommelig (omdat mijn man naar het voetbal kijkt, kijk ik wat mee) voornamelijk tegen Chili dan. Ik luister daarbij graag naar de validaties van Jan Mulder, een kenner, die bij Brazilië/Chili zijn bedenkingen had ivm doping.
   Over Duitsland zei hij: dit was hogeschool voetbal. De Mannschaft speelde met plezier, tegen een wel heel zwakke tegenstrever. Dat daarom de einduitslag niet normaal zou zijn, betwijfel ik.

  • De reactie van der Schaubler beviel me wel : “Als het volgens de groene apen zou moeten verlopen, zouden die zeker in dergelijke gevallen “own goals” hebben ingevoerd” kwestie van een dergelijke discriminatie uit de wereld te helpen.

 2. Had België tegen dit Duitsland moeten spelen dan was het waarschijnlijk 10-0 geweest

 3. Sepp Blatter het Duitsland en Brazil omgekoop. Een Miljard Euro gaan aan Duitsland, en 7 miljard Euro gaan aan Brazil. So maklik soos dit!

 4. Het ergste is wel dat Brazilie nu NOG een match moet spelen tegen de verliezer van vanavond, in theorie om te weten wie 3e en 4e worden (wie interesseert dat?), maar eigenlijk gewoon om de geldwolven vd FIFA nog wat rijker te maken.

Reacties zijn gesloten.