9 gedachten over “Zot zijn doet geen zeer

 1. Zaken zijn zaken. Wie in de val wil trappen, doet maar.
  Voor wie speculeert hoop ik dat het op een sisser afloopt.

  • Intussen worden krantenwinkels ook hier bedreigd: Antwerpen, Brussel…

 2. stel je voor als “zot” zijn , wel zeer doet . Wat zou de wereld heerlijk zijn om in te leven

 3. En waarmee nog maar eens bewezen wordt dat de meesten leesvoer kopen voor de sensatie en niet voor de inhoud. Uitgevers spelen hier graag op in.

  • Als dat waar moest zijn , dat mensen kopen omwille van ” de sensatie , de humor of het meest absurde , dan zou “De Morgen” iedere morgen , een enorme oplage drukken en zou Yves Desmet een begrip zijn zoals Charlie Hebdo

   • Charlie Hebdo stond op de rand van het faillissement, René, met een oplage van 60.000 exemplaren die ze niet verkocht kreeg. De sensatie heeft Charlie van de ondergang gered.
    Humo en de Morgen hebben geen notaris X meer en voor het overige horen de mensen al genoeg zever op radio en tv, zodat ze daar geen extra geld meer aan uitgeven om beide bladen boven water te houden.
    Noem me overigens één Nederlandstalig blad met humor en ik koop het.

     • Heb het elke week, helaas vind ik daar niet veel meer humor in terug. Om dat op te krikken zouden ze elke week in de oude doos moeten grijpen en een artikel van Bruno De Winter publiceren. Dat was pas humor. Het zou tevens een beeld geven van wat er toen mocht gezegd en geschreven worden tegenover nu.

 4. Dat kan toch geen waar zijn dat krantenwinkels bedreigd worden door de godsdienst van de vrede en van de liefde,ze zijn toch zo lief en ze brengen cultuur mee uit hun zandbaklanden maar bedreigingen dat doen die brave liefdevolle moslim immigranten niet

Reacties zijn gesloten.