2 gedachten over “Zogezegd

 1. Alleen in Duitsland zijn er ruim 70.000 niet begeleide minderjarigen “vluchtelingen”.
  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/70000-unbegleitete-minderjaehrige-fluechtlinge-ein-bisher-unterschaetztes-problem-fuer-deutschland-a1302786.html
  Het aantal verdwenen jongeren zal dan zeker hoger liggen dan 10.000!!!
  Achter deze niet begeleide minderjarigen(sic) gaat een bewuste strategie schuil, een citaat uit het voormelde bruggetje :
  “Geschäftsmodell alleinreisende Minderjährige
  Ein Teil der Jugendlichen wird von ihren Familien alleine auf die gefährliche Reise nach Deutschland geschickt, als Vorhut für einen gezielten Familiennachzug. Diese Leute haben Kenntnis vom derzeitigen Asylrecht, welches es oft erlaubt, die engsten Familienangehörigen nachzuholen.
  Für den stellvertretenden Vorsitzenden der CDU/CSU-Bundestagsfraktion, Michael Kretschmer, steckt da ein regelrechtes “Geschäftsmodell” dahinter.”(=einde citaat).
  Het is één der zovele elementen die wijzen op de samenzwering achter deze georganiseerde invasies.
  Deze “niet begeleide minderjarigen” vormen bovendien ook een gigantisch reservoir voor de misdaad, en zeker voor de georganiseerde misdaad die op etnische basis functioneert, en die dan de “begeleiding” op zich zal nemen.
  Een bijkomend element is dat deze “minderjarigen” een quasi strafrechtelijke immuniteit hebben.
  Het feit dat de EUSSR dit allemaal laat gebeuren, en de enige reacties beperkt blijven tot wat commentaren allerhande (in dit geval Europol), om de indruk te geven :”Wij zijn er mee bezig …” en “Pas op.. hou ons tegen of we doen ongelukken….”, bevestigt nogmaals dat het hier om een bewust gevoerde leninistische verrottingsstrategie gaat.
  De eerste negatieve gevolgen zijn al zichtbaar..maar de echte “vreemdelingenterreur” die moet nog komen. Keulen was maar een klein voorspel, een repetitie.. voor het “zware werk”.

 2. Minderjarigen !? Ze komen naar hier met een tutter in hun mond en verklaren dat ze mama en papa kwijt zijn en O ramp die hadden zijn papieren , wat nu gedaan .? Maar gutmenschen barsten in tranen uit , ocharme , dat kindje . Ze twijfelen niet aan dat verhaaltje , dat kan niet , dat mag niet..Wilkommen mijn liebe arme Fluchteling .Ik kreeg het ook moeilijk met mijn emoties onder controle te krijgen, …tot een knaapje van 15 jaar in Zwitserland een vrouw met een mes neerstak.
  Iedere dag ….een stapje …naar het onoverkomelijke

Reacties zijn gesloten.