Zijn wij echt zo’n onnozelaars…

… of geven wij onze stommiteiten eerder toe?

Haha, Belgen meest opgelichte volk van de EU

dommebelgenaltijdlachen.png

Allez, ken gij die mop van die Belg die een mailtje kreeg van zijn bank? Geld kwijt! Yes, de Belgen zijn Europese lijstaanvoerder in de categorie phishingmailtjes geloven. Uiteraard schuiven de Belgische experts de schuld massaal bij de overheid in de schoenen. Alsof die op de slecht gespelde ‘geef uw creditcardgegevens door’-knopjes drukken. Zoiets doe je nog altijd vooral zelf.   Lees vooral verder bij GeenStijl…en scroll naar beneden tot u dit artikel bereikt hebt.

7 gedachten over “Zijn wij echt zo’n onnozelaars…

  • Niet echt. We vonden het eerder hilarisch vast te moeten stellen hoe onze taalgenoten over ons denken.

 1. Wat kan je van een klootjesvolk verwachten, dat stemt en blijft stemmen om per jaar 10 à 15 miljard euro te versassen naar Brussel, Wallonië, de EUSSR en andere delen van de wereld(via zo gezegde ontwikkelingshulp, kindergeld enz..).
  Een zelfde klootjesvolk dat dan terzelfder tijd zit te zagen en te zeuren over hogere belastingen en besparingen !!!
  Een klootjesvolk dat kruipt voor alles Vlaams vreemd en vijandig !!
  Een klootjesvolk dat staat te kwijlen als een hond, niet om gestreeld, maar om geschopt te worden.
  Het is dan ook logisch en normaal dat het voormelde “klootjesvolk” dan ook op de eerste rij staat om zich te doen oplichten.
  Het is dan ook nog meer “normaal” dat ditzelfde klootjesvolk de schuld hiervoor bij anderen legt. Of wat kan je van een “klootjesvolk” verwachten !!

  • @ Lovenaar,

   als je verkiest om een wormpje te zijn moet je niet schrikken als je platgetrapt wordt. Helaas, driemaal helaas ontbinden wormpjes het hele lichaam mee.

 2. De Nederlanders moeten toch eens meer naar hun programma Opgelicht kijken hoor!!!

 3. Mathusalem was nog niet geboren toen die clip reeds op de tv verscheen, maar… het is wel leuk om die nogmaals te zien.
  Volgens steeds onbetrouwbare (en oncontrolleerbare) bron, heeft Sien Eggers nog steeds last van haar sluitspier door…dié éne keer. 😉

Reacties zijn gesloten.