Magische bombardementen

Als Amerika en zijn ‘allies’ bombarderen dan doen ze dat met paaseieren; de Russen daarentegen zijn bloeddorstige moordenaars die dood en verderf zaaien.  Dat willen de media ons toch doen geloven.  Rusland helpt Assad – en dat mag niet.  Daar gaat het om.

De Franse televisie schakelde een trapje hoger op de demagogieladder.  Russische bombardementen in Syrië, die eigenlijk wel de goedkeuring konden wegdragen, werden aan de kijker gepresenteerd als zijnde afkomstig van de Amerikaanse weldoener.

 

10 gedachten over “Magische bombardementen

 1. Dat zijn bedenkingen die aan de autoriteit moeten worden voorgelegd , aan mensen die bedreven zijn in politiek , de speciaisten en waarvan het antwoord niet kan of mag in twijfel worden getrokken !!
  Wat denkt de Heer Verhofstadt ervan ?

 2. Zal zeker niet de eerste reactie zijn, maar moet het niet Bashar Hafiz al-Assad zijn?

  • Juist, ja, vroegtijdige dementie… Dank voor de melding. Je bent de enige die het opgevallen is. We passen aan.

 3. dat was hier na de oorlog ‘n raadseltje:
  ‘t verschil tussen n’n beërlepel en n’n bommenwerper ?
  N’n beërlepel roert in ‘t kakgebied en n’n bommenwerper kakt in ‘t roergebied !
  (Ruhrgebied )

 4. Het is mijn overtuiging dat de Verenigde Staten, verantwoordelijk voor bankencrisissen en humanitaire rampen in Syrië,Libië,Libanon,Afghanistan,Oekraïne,Irak,Iran,Turkije enz.enz. (zij zijn in feite de hoofdverantwoordelijken samen met hun Britse knechtjes) voor het ontstaan van ISIS én de vluchtelingenstromen naar Europa ) om hun uiteindelijke doel te bereiken: Europa kapot krijgen.

  Ook hun houding wat Turkije en de E.U. toetreding betreft past goed in dat plaatje.
  Waarom maken ze daar geen 51ste Amerikaanse staat van als ze toch zo gek op die Turken zijn?
  Hawaï ligt niet veel dichter…
  Als Europa in elkaar stuikt -en Europa zàl in elkaar stuiken- en het terrein wordt van burgeroorlogen,islamisering,monetaire crisissen enz. ligt hier alles plat.
  Ook Rusland moet trouwens van de VS ten onder. Het ontwikkelingspeil in de EU zal recht evenredig dalen met de import van woestijnvolkeren en godsdiensten. Zo opent zich dan binnen een tiental jaren een steeds sneller groeiende markt van 500 miljoen mensen die alles zullen importeren daar er geen kenniseconomie meer is. Knappe Europese geleerden zullen voor de totale ineenstorting hun biezen pakken (lees weggekocht) richting VS tot heil en glorie van de Amerikaanse economie die dan als nooit tevoren zal groeien.
  Ik stel me de vraag wanneer Europese leiders eindelijk de factuur (én de vluchtelingen) richting VS zullen sturen. Waarom moeten de VS niets betalen voor HUN crisis waar WIJ de gevolgen van dragen?
  Potje breken is toch potje betalen?
  Ik ben het beu van Europese leiders steeds te moeten horen dat “Europa de vluchtelingen moet opvangen”. Waarom ? Omdat we toevallig wat dichterbij wonen of omdat ons sociaal zekerheidsstelsel beter is? Stuur minstens 50 % van de asielfactuur eindelijk eens door naar de VS,samen met 50% van de islamitische vluchtelingen!

  Europa zou trouwens beter met Rusland in zee gaan!
  Poetin is geen koorknaap maar vergeleken met massamoordenaar Obama (die dan nog de Nobelprijs voor de vrede kreeg) is hij de betere keuze. Geen enkele Amerikaanse president heeft zoveel doden en ellende op zijn geweten… Blijkbaar heeft niemand door wat de langetermijnvisie van de VS is.
  Europa (én de Euro) zullen uiteindelijk verdwijnen voor de Amerikaanse wereldhegenomie.

  • Ik dacht wel te mogen stellen dat president Roosevelt en zijn opvolger Truman daarin onovertrefbaar zijn. Keulen, Hamburg, Duisburg, Rheinhausen, Dresden, Berlijn, Hiroschima, Nagasaki enz.

 5. Guido,
  De Amerikaanse presidenten zijn stromannen van de werkelijke machten : de banksters van Wall Street en de occulte mafias’.
  Het zijn deze twee die de VSA besturen en waarbij de belangen van de VSA zelf verraden en verkocht worden. Idem voor G.B.
  Voor de rest sluit ik mij grotendeels aan bij jouw analyse.
  Ik verwijs ten andere systematisch naar het Coudenhove Kalergi plan dat de vernietiging van Europa en de Europese volkeren tot doel heeft.
  Wat de zo gezegde Europese leiders betreft : het gaat hier gewoon om verraders!!
  Eddy,
  De initiatieven voor het platbombarderen van de Duitse steden kwamen uit Londen.
  Reeds in 1929 startte het Min. van Buitenlandse Zaken met de voorbereiding van deze “Bombenkrieg”.
  In 1929 was er nog geen sprake van Hitler!!!
  In 1936 was men dan volop bezig met de effectieve voorbereiding van deze “Bombenkrieg” die beëindigd was in de herfst van 1940.
  De VSA startten de herbewapening in 1937!!!
  Bron : Das Schwarze Reich pagina 179-180 van E.R. Carmin.

  • @Lovenaar, zeer juist en dit bewijst slechts dat de knechten in Londen zaten, doch de “Hintermänner” aan de overkant van de oceaan. De grote knecht Churchill was schatplichtig aan een bepaalde “oostkustgroep” en heeft de eigenlijke start onder hun druk gegeven. Trouwens de eerste terreurbombardementen op Duitsland (verboden door de oorlogsconventies) werden gedaan door de RAF. Duitsland heeft slechts na herhaalde RAF-oorlogsmisdaden gereageerd met aanval op Coventry!

   • RAF oorlogsmisdaden

    @ Eddy Luyten

    en intussen hebben ze weer een kamptoezichter opgepakt die duidelijk schuld heeft aan 170.000 moordgevallen. Als ze zo verder gaan hebben ze ten lange leste slachtoffers tekort.
    De BRD heeft voor wat Auschwitz betreft zo haar eigen regels. De kamptoezichter wordt aangeklaagd. Er valt een hele zwerm burgerlijke partij stellers binnen die tegelijkertijd getuigen zijn maar de beklaagde niet kennen of kunnen identificeren. Dan houden die burgerlijke partijstellers een persconferentie voor de opening van de debatten en leggen de gewenste afloop aan de pers voor. De beklaagde wordt verzocht de versie van de getuigen en burgerlijke partijstellers te bevestigen zonder dat de verklaringen van de beklaagde onderzocht worden. De verdediging heeft niet de mogelijkheid te twijfelen of te weerleggen. En het mooiste van al deze regels: de verhandelingen in het proces worden rechtsgeldig verklaard.
    Eigen aan de ouderdom van de partijstellers zullen ze binnen niet zo lange tijd voor een andere rechter moeten verschijnen en daar gelden niet de regels van de BRD justitie, waar de rechters boven het recht staan.
    Ik raad hen aan dit voor ogen te houden.

 6. En ondertussen zitten onze politiekers hun broek te verslijten met te bakkeleien of volwassenen mogen roken in de auto… er zou ooit eens een minderjarige in die stinkbak kunnen stappen.
  Idem voor de vraag of er in de PMD-zak uitgespoelde yoghurtpotjes mogen… Ja, of … nee
  Wat een kl***tenbende met kleinekinderenstreken.

Reacties zijn gesloten.