Zei u crisis?

PS doet het weer

 

www.vlaamsbelang.orgJ’en ai marre des parvenus. Il n’y a pas de place pour les parvenus au Parti socialiste.” Wie zich de emotionele toespraak van Elio Di Rupo uit 2005 nog herinnert, moet zich afgelopen week even in de haren hebben gekrabd. Voor de elvendertigste keer blijkt een PS-coryfee met zijn grijpgrage handen in de staatskas te hebben gezeten.

23.000 euro

Nog geen maand nadat PS-boegbeeld José Happart officieel in verdenking werd gesteld van corruptie en valsheid in geschrifte, is de volgende PS-er aan de beurt. Het gerecht van Luik is een onderzoek gestart naar PS-kamerlid Alain Mathot, de burgemeester van Seraing, en Stéphane Moreau (PS), de burgemeester van Ans, tevens gedelegeerd bestuurder van de Luikse intercommunale Tecteo. Beiden zouden op kosten van de belastingbetaler snoepreisjes hebben gemaakt naar Las Vegas. Prijskaartje: 23.000 euro.

De trips werden via een handig omwegje betaald door de intercommunale Tecteo, waar Moreau de plak zwaait. Die betaalde de vliegtuigtickets, de overnachtingen in hotel-casino’s en diners in toprestaurants. Kortom: niets nieuws onder de zon bezuiden de taalgrens.

Eén gedachte over “Zei u crisis?

  1. Dat PS broederschap met Morser Di Rupo begint mij serieus de keel uit te hangen met zijn…. “besparinken en inspaninken” . Als dat zo verder gaat ga ik heel die “regerink” voor voldongen feiten plaatsen,…. ze dwingen maatrelen te nemen tegen die vetpotgraaiers . Ik overweeg een hongerstaking !! ( Het zou me nog goed uitkomen want ik heb wat overgewicht !!)

Reacties zijn gesloten.