Wurlitzerdromen

klassische-musikWurlitzerdromen

Vandaag is het O.L.V. Hemelvaart, in de Antwerpse regio Moederdag.  Een fijne feestdag voor alle mama’s en naamgenoten van Maria.

We bieden onze lezeressen dubbele muzikale wensen aan met Heintje‘s ‘Mama‘ en het ‘Ave Maria‘ van Schubert gezongen door Maria Callas.

Kusjes van Lolita

 

 

8 gedachten over “Wurlitzerdromen

  1. Heel mooi , pure nostalgie , waar is den tijd ! Heintje zal vermoedelijk de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt en Maria Callas zingt ook al een tijdje niet meer. Het overgrote deel van “onze” mama’s zijn geschiedenis geworden.

  2. Aan alle moeders een gelukkige Moederdag, met een dikke zoen erbij.
    Walter F.

  3. “Onze” Lolita heeft nog de “Mother” van Hirsoux vergeten te noemen… alsof dàt geen probleem ZOU KUNNEN veroorzaken met de francofonen…(een stakingske hier-en-daar… ze zijn toch al gewoon aan regelmatig staken 🙂 )

  4. Bedankt redactie. Het moet niet altijd het suikerfeest zijn dat ons willens nilens in herinnering wordt gebracht.
    Ook bedankt voor de muziek. Normaal zou je dergelijke liederen op de radio moeten horen, maar daar houden ze zich liever bezig met de feestdagen van onze moslimbroeders.

    Met 15 augustus verwijst moeder natuur ons ook naar de komende winter, want alle zaad dat vanaf nu – in de vrije natuur – in de aarde valt, schiet niet meer op.

Reacties zijn gesloten.