6 gedachten over “Wij hebben een grote boon voor Ierland

 1. Wat mij betreft, slechts één woord kommentaar op dat opgeklopt voetbalgedoe: ppfffffttttt !

  • Beste,
   De voetbalgekte hier in belgie is een groot opgeklopt belgicistisch circus. Heel het EK kan me gestolen worden. Inderdaad ppfffftttt !!!

 2. Volgens mij heeft dat soort voetbal niets meer met sport te maken . Het is een multinational , een industrie . Als ge hoort wat die spelers zoal verdienen heu (krijgen) . Het is bovendien voor krapuul een uitlaatklep om den boel op stelten te zetten , daar heb ik indertijd genoeg van mogen proeven . Heel die show kan me gestolen worden

  • Beste Rene,
   Zoals ik het sinds vele zeg “het zijn overbetaalde grote klein joeng”.

 3. Mij kan voetbal ook niks schelen, doch… wil wél onze geachte redactie erop wijzen dat liefhebbers van bonen meestal last krijgen van …winden.
  (scheten in ‘t proper Vlaams)

 4. Ik had gehoopt dat ze vandaag gingen verliezen, dan waren we van al dat Belgisch gedoe af, maar helaas de zwarte duivels wonnen.Daardoor gaat dat Belgisch gedoe nog een tijdje duren. Ik word er bijna ziek van.

Reacties zijn gesloten.