Weddenschap

Weddenschap

Wie wilt er meedoen aan een weddenschap over hoe lang het duurt voor er een volgend wetsvoorstel is dat de vrijheid van meningsuiting of persvrijheid limiteert? Voorwaarden nader te bepalen.

6 gedachten over “Weddenschap

  1. Moslim drukkingsgroepen, zwaar gesteund door de politiek correcten, werken daar al een tijdje aan, zowel in Europa als in de VS. Binnen veertien dagen is de storm over Charlie Hebdo gaan liggen. Dan nog even wachten tot de laatste golfjes zijn verdwenen en de hersenen van de massa zijn blankgespoeld met soaps en sportgebeuren, dus ten laatste mogen we zoiets verwachten tussen de zes weken en de twee maanden, mogelijk zelfs uitgebreid met een censuur op het internet. Natuurlijk vanuit de EU.

  2. Zoals een papegaai die gekooid en onvrij wordt door een klimaat dat hij niet verdraagt, door voeding, lucht, water en dwangmatig geprostitueerd wordt waardoor hij leert spreken en bijgevolg onecht wordt, zo kan ook slechts de geestelijk ziek gemaakte, gebonden onvrije en onechte mens dergelijke onware manier van leven ondergaan, van wetten, van informatie, die elke grond ontberen en slechts hoongelach uitlokken bij echte mensen die zelfstandig denken.

  3. De weddenschap is reeds voorbij,in Zweden heeft men een wet gestemd die opmerkingen over islam strafbaar maken!!

    • Dat komt bij ons ook in naam van de democratie, en de NBA gaat er met plezier aan meewerken

  4. Ook hier wil nietsnut en postjeshopper Anciaux kritiek op de islam strafbaar maken. Socialisten die in het verleden niets anders gedaan hebben dan het RK bestrijden gaan nu een barbaarse totalitaire idelogie omarmen. Die rode ratten schamen zich voor voor niets. Dit allemaal omwille van hun kiesvee.

Reacties zijn gesloten.