3 gedachten over “We passen ons aan

 1. Hoe laag kan men gaan pamperaars?Wij betalen 6 miljard aan een dictator om een waterMUUR te bouwen met Turkije,geen woord van de gutmensen!! Nu gaan we miljoenen betalen aan een schimmige generaal in Libie om een waterMUUR te bouwen,weer geen woord van de gutmensen!!En beide landen kunnen ons nu naar believen chanteren!!!
  En dan maar afgeven op Trump,hoe naïef kan men zijn??
  http://www.hln.be/hln/nl/39002/Donald-Trump/article/detail/3071647/2017/02/03/De-Ideale-Wereld-stelt-ons-land-voor-aan-Trump-Walen-zijn-de-Mexicanen-van-Belgie.dhtml

 2. C’est la une véritbale satisfaction, zei Bruno le Roux, Franse minister van Binnenlandse zaken. Hij feliciteert zichzelf voor de daling van anti-moslim acties en antisemitisme, maar hij gaat voorbij aan de stijging van anti christelijke acties.

  Wij passen ons aan, ook waar veiligheid moet geboden worden.
  Om evidente, historische redenen zijn er meer christelijke kerken dan moskee’ s en synagogen in Frankrijk. Proportioneel worden ze veel minder beschermd dan de gebedshuizen van minderheden, hoewel meer en meer anti-christelijke acties de kop opsteken.

  Er zijn 45.000 kerken in Frankrijk. Tweeduizend vierhonderd staan onder de ‘surveillance ‘ van ‘patrouilles dynamiques’.
  Er zijn 2500 moskee’s in Frankrijk. Duizend negentig worden door de politie bewaakt.
  Er zijn 500 synagogen in Frankrijk + de gebouwen van joodse scholen en joodse gemeenten voor een totaal van 317 gebouwen.
  Achthonderd zeventien gebouwen worden door de politie bewaakt.

Reacties zijn gesloten.