Stel je eigen EU samen

Op het Handelsblatt wordt de mogelijkheid geboden je ‘eigen EU’ samen te stellen. 

Zelfs Wit-Rusland, Oekraïne en Rusland worden als mogelijke lidstaten genoemd.

Probeer het eens.  Onze redactie geraakte niet verder dan 8 lidstaten met een schuld t.o.v.  het BNP van 55,42%.  En neen, het land b was er niet bij.

 

4 gedachten over “Stel je eigen EU samen

 1. Volledig off-topic, doch…
  Voor de Golfbrekersfans die zinnens zijn om hun vakantie aan de Vlaamse kust door te brengen wil Fikken hen toch verwittigen dat “het kwallenseizoen” aangebroken is : door de temperatuur van het water komen de kwallen tot zelfs aan de laagwaterlijn.
  Door dezelfde oorzaak graven zich ook veel “pietermans” zich in het zand : vissen met gevaarlijke, giftige, stekels-op-de-rug (vooràl stoeiende kinderen zijn jaarlijkse slachtoffers doordat ze blootvoets in het water spelen).
  Geen twee… zonder drie: Niet gevaarlijk voor de gezondheid, maar wél voor de portemonnee van de hengelliefhebbers: Denk eraan dat het (in Juli &
  Augustus) verboden is om op zeebaars te vissen; de geldboetes lopen “in de drie cijfers” —> per gevangen exemplaar.
  Dus, wie er TOCH per ongeluk aan de haak heeft, voorzichtig losmaken en terug uitzetten in zee. —> De tijden van “kuitschieten” zijn aangebroken.
  Servus, Fikken.

  • Dat aanspoelen van kwallen zou toch geweldig zijn voor de samenstelling van de EU. Je had die kwalfiguren dan maar van het strand te plukken en de zaak zou er al veel beter voorstaan.

   Heb tot nog toe slechts één kwal geteld maar ga in Zeebrugge niet zo dikwijls naar de laagwaterlijn, 1 km en 300 meter kost je dat.

   Ter aanvulling van het kostenplaatje: meeuwen voeren kost je 250 euro. Een maatregel die ze mijn inziens ook moeten invoeren voor de pastoor in Zeebrugge dorp. Maar dan voor een ander soort dier.

Reacties zijn gesloten.