Sociale immigratie! Ook onze vrouwen en dochters zijn gratis.

madusa Turtelbaum
Er zijn in ons land nog steeds acht verkrachtingen en negen aanrandingen van de eerbaarheid per dag. Volgens de statistieken worden er elke dag acht verkrachtingen en negen aanrandingen gepleegd.
“Uit onderzoek blijkt bovendien dat 90 procent van de slachtoffers niet naar de politie durft te stappen”, zegt Medusa Trutenboom. Het werkelijke aantal seksuele misdrijven ligt dus nog tientallen malen hoger. (de gazetten). Dus een kleine 200 PER DAG
Indien mensen, die de slachtoffers nazorg, bijstand, bescherming en rechtsbijstand aanbieden meermaals de daders aanduiden als zijnde van vreemde origine, als ook blijkt uit politierapporten dat het meestal noord afrikanen zijn, individueel of in groepsverband, dan moet de pers er over zwijgen. En als het Vlaams Belang dit wel uitbrengt is het raaaciiiisme.
Beseffen Trutenboom en de andere milleqeuqeutten wel dat ze daarmee alle vrouwen in dit onland vogelvrij verklaren louter om politieke reden. Als dat geen misdadig en crimineel gedrag is moet iemand mij het tegenovergestelde uitleggen, en dat zijn dan nog vrouwen, vrouwen die met een beetje inlevingsvermogen zich perfect zouden kunnen inbeelden wat die verkrachte meisjes en vrouwen meemaken. En zeggen dat het meestal vrouwen zijn die voor vrouwen kiezen. Wat is politiek toch een vies boeltje.

de specialist ter zake

de specialist ter zake

De klassieke partijen wringen zich in allerlei bochten om niet te moeten bekennen dat de immigratie nu al een regelrechte ramp is voor de authentieke bevolking van heel Europa.
Op gebied van veiligheid in eerste instantie, maar ook de sociale cohesie is verdwenen en het financiële plaatje voelen wij iedere dag in onze dagdagelijkse uitgaven, het is duidelijk dat met de huidige waalse regering met medewerking van de Vlaamse verraders, het vooral de Vlamingen zijn die hun spaarcenten zullen moeten aanspreken, de kosten swingen de pan uit en vooral de eigen bijdrage voor gezondheidszorg. Medicatie verhoogt stelselmatig omdat de “nietvanhieren” , massaal de voorgeschreven medicijnen opsturen naar hun thuislanden.
Maar om terug te keren naar de hoge aantallen dagelijkse verkrachtingen, die (on)verantwoordelijke wijven zijn waarschijnlijk zo geschrokken dat ze maatregelen gaan nemen, ze gaan namelijk een nieuwe werkgroep seksueel geweld oprichten, die op korte termijn met maatregelen moet komen. In hun ijver om de bevolking te sussen verraden ze zichzelf wat betreft de daders, want wat verklaren de wijven;

“Om ook anderstaligen te wijzen op hun rechten en plichten wordt alvast een brochure ontwikkeld in zeventien talen. Een relatief nieuwe focus in het actieplan is de strijd tegen genitale verminking en eergerelateerd geweld.”

Ik ben geen vrouw maar hoe werkt dat in de praktijk? Moet je dan zwaaien met de brochure tijdens de gang bang of amputatie van clitoris en schaamlippen?
Ik denk dat een paar potige ploerten, met semiofficieel statuut uiteraard, naar de vermoedelijke en potentiële daders sturen met een belofte van gegarandeerde castratie een beter resultaat zal hebben.
En dames, wat denken jullie daar over?