7 gedachten over “Schattig

  1. Het zou me niet verwonderen moest dat geen PD zijn? Mogelijk een vriend van Di Ru.. alhoewel hij liever jonge slachtoffers zoekt

  2. Oejejoei… dat schatje heeft haar sacoche vergeten 🙂 en haar pruik ligt waarschijnlijk nog in de badkamer.

  3. Na al de aanmoedigingen om toch maar als homo uit de kast te komen, startte Humo kort voor de zaak Dutroux een reeks over pedofilie, die ze, toen de Dutroux bom barstte, stop zette. De begonnen artikels vertelden ons dat we fout dachten over pedofielen. Ze hadden niets anders voor dan het welzijn van kinderen, door hun liefde voor kinderen. Daarbij kwam af en toe een streling waar niets verkeerds mee was.
    Tot mijn grote verbazing las ik op 17 juli in de Spokesman-review newspaper uit Washington, een artikel over de opgepakte pedofielen in Engeland. De Spokesman vond die berichtgeving overdreven : “sensational stories of the sexual abuse of minors regurlarly headline the tablods, which some critics assuse of whipping up public hysteric over the ISSUE’. Zoals je ziet leiden die berichten, over die lieve pedofielen, bij ons alleen maar tot hysterie. Valt het je ook op dat pedofilie geen misdaad is maar een’kwestie’.

Reacties zijn gesloten.