4 gedachten over “Proficiat met de echtscheidingspapieren!

  1. De laatste speech van Nigel Farage in het rovershol van de EU was er nog maar eens eentje om in te lijsten. Een echte parel. Dit aanhoren is een weldaad voor de gezondheid. En wat een voortreffelijk Engels van deze intelligente man in tegenstelling tot wat anderen uitbraken, papzak Verafstoot op kop. Zie hem daar hangen in zijn zetel met zijn vadsig lijf. Stijlloos en afstotelijk.
    En dan de azijnsmoel van de voorzitster op het einde, die het nodig vond om de microfoon van Farage af te sluiten vanwege de meegebrachte Engelse vlaggetjes. De dictatoriale EUSSR als afsluiter. Als illustratie kon het niet duidelijker..

    Hieronder de link naar deze schitterende, hartverwarmende toespraak. Tot kijk, Nigel Farage, en F.ck The EU. Leve het Europa van vrije volkeren !

    https://youtu.be/Lfyal78d9EQ

    • Kunnen we ons alleen maar in volle overtuiging bij aansluiten! Je bent je er wel van bewust dat je voor het beledigen van de EU in de bak kunt belanden?

  2. Niet direct. Jullie wel? Quid moderatie van de reacties? Als dat zo zou zijn, verwijder dan maar per direct mijn reactie. Nog het beste. De video spreekt voor zich. Anders kunnen we er samen kaarten, in de bak bedoel ik. Met hoeveel zijn jullie van de redactie?

Reacties zijn gesloten.