3 gedachten over “Photoshop anno 1900

  1. Mooie foto van een toekomstige bomma , licht erotisch getint . Ik maak echter van de gelegenheid gebruik ! Als we elkanders reacties lezen , zijn we een hoop handen op ene buik. Ik veronderstel echter dat de geachte redactie , mailtjes krijgen van ” andersdenkenden ,verkeerddenkenden , verdwaalde geesten, misnoegden , hersengemanipuleerden , groenen , roden ,vreemdelingenliefhebbers , kortom mensen die onze hulp nodig hebben .Waarom zou “Golfbrekers” niet af en toe eentje publiceren als was het maar voor de gezelligheid . BV onder de rubriek “humor”

    • Tja… we krijgen zelden kritiek of haatmails. Misschien omdat onze boodschap slechts door geestesgenoten gelezen en begrepen wordt? Hierbij doen we dus een oproep om van uw hart geen moordkuil te maken.

  2. Die afgebeeld meid is géén spek voor Fikkens’ bek…. want zij heeft hoogstwaarschijnlijk één-of-ànder “rare ziekte” opgedaan: haar “onderstel” staat vol schubben en haar benen kleven aan elkaar. (om dan nog van de reuk te zwijgen… de kraampjes aan de vistrap van Oostende zijn er niks tegen.)—> natuurlijk niet want die Oostendse vis wordt vers aangevoerd.

Reacties zijn gesloten.