4 gedachten over “Opvoedingscursus voor hoogopgeleide universitairen uit de Prachtlanden

 1. Dat is al iets om mee te beginnen “niet scheiten in het stortbad ” Nu nog die andere 875 punten en we gaan in de goede richting . Dat zijn dan hoogopgeleiden , dan vraag ik me af hoe het zit met diegene die amper kunnen lezen en schrijven, volgens mij onbegonnen werk .

  • Beste Rene,
   De laatste categorie die u opnoemt kunnen zonder veel omhaal aan de slag bij de politie. Dat komt niet van mij, maar van regerende politici in het apenland.

 2. Theo Francken, het verwende linkse dokterszoontje, denkt al na over een cursus ‘Douchemanieren’ in aanvulling van ‘Omgaan met vrouwen’ en ‘Tafelmanieren’.

 3. Zo’n affiche hadden de uitbaters van een “Tankstop mèt slaapgelegenheid” moeten hebben op de baan van Zeebrugge naar Brugge alwaar truckers uit het “oostblok” konden (comfortabel) overnachten; dit comfortgedeelte is reeds TWEE jaar dicht omdat de uitbaters het kotsbeu waren om IEDERE MORGEN besch**** douches aan te treffen.
  Nu moeten die viezeriken in hun cabine slapen, èn in de bermstruiken hun “gevoeg” doen, plus halfvolle 1 1/2 èn 2literflessen urine in de zijgracht gooien… Dàt levert de ochtendflikkencontrole dagelijks een aantal (onmiddelijk te betalen) boetes op volgens het oude gezegde:
  “wie niet horen wil…”

Reacties zijn gesloten.