6 gedachten over “Opa….vroeg of laat komt de dag….

 1. Ikke schat , wel heu , het enigste dat ik kon doen was Golfbrekers lezen en af en toe eens reageren . Heel onze toekomst lag in handen van Europa-leiders , die enkel aan zichzelf dachten en onze cultuur en leefgewoonte verkochten aan de meest biedende.

 2. De Italiaanse marine heeft dit WE weer 2500 moslims gaan opladen vlak voor de Afrikaanse kust en ze naar Italie gebracht, niet terug naar Afrika ntl, want de EU wil 60 miljoen immigranten erbij tegen 2050, ‘om onze pensioenen te betalen’. Vooral Duitse, Britse, NLse en Zweedse jeugd weer overgelukkig.

 3. Werken, werken en hopen op……..
  Door ganse dagen lang en veel te werken in den tijd was er geen tijd om ons met politiek te moeien, er was weelde, er was overvloed en het kon niet op.
  Toch zal het aan mij niet liggen want ik had toch nog tijd over om te betogen tegen de Fransquions in Schaarbeek, Voeren en Moeskroen. Ben al gans mijn leven eerst bij Ziekenfonds Flandria, dan bij het VNZ, was bij de VVB, ook bij Volksunie, Vlaams Blok en Belang en zelfs al gaan ze nu achteruit, we zullen helpen blijven strijden tegen het profitariaat die alles weggeeft om er zelf eerst beter van te worden.
  Het land zit vol met onproductieve, tewerkgestelde werklozen die er zijn om ons te laten betalen voor foutparkeerders.
  Straathoekwandelaars die van den dop gehaald worden om zich bezig te houden met het jong gespuis.
  Controleurs die van school komen om de horeca te gaan controleren op rokers, plassers en hoerenlopers.
  Zonder het te hebben over Europa, die er alles aan doet om ons te verarmen door iedereen bij ons binnen te laten om mee te profiteren uit de grote zak verworvenheden wij hielpen vol te maken, om later een goede oude dag te hebben waarbij we niemands financiƫle hulp nodig hebben, als juist een waardig pensioen met een opvang die door liefdevolle mensen gedaan, met wat tijd om een praatje te maken.
  Dat laatste is hoop, hopen, en hopen……..op.

  • Beste Tjenne,
   Graag sluit ik me hier bij aan, net als bij de reactie van Rene. Het is geen vorm van gemakzucht, maar alles nog eens herhalen lijkt me zinloos.

 4. “Hoop doet leven” zong Wil Tura, terwijl… Baudewijn daar in z’n kist lag, en, tot later order, is hij nog niet herrezen (gelukkig maar) (^_-)

Reacties zijn gesloten.