“Turkije heeft het pad voor ons geëffend.”

ISIS: ‘We hadden het niet zonder Erdogan kunnen doen’

Een strijder van ISIS laat weten dat zijn extremistische organisatie niet eens half zo groot en gevaarlijk was geworden als de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan hen niet een handje had geholpen.

Memri (via de Jerusalem Post) bericht dat een strijder van de radicaal-soennitische organisatie ISIS zegt dat hij en zijn vrienden nooit zo huis hadden kunnen houden in Syrië en Irak als ze niet actief gesteund waren door… de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan.
Lees verder…

Intussen veroveren ISIS terroristen meer en meer belangrijke infrastructuur in Irak.  De grootste dam van het land werd zonder noemenswaardige slag of stoot door de Koerdische strijders overgelaten aan ISIS.  De Koerden verloren de laatste dagen drie steden en een olieveld.  En nu ook de dam die niet alleen de elektriciteitsbevoorrading in het gedrang kan brengen maar ook de watervoorziening aan landbouwbedrijven of grote steden.  Bij het opblazen van de dam kunnen steden onder water komen te staan, zoals Mossoel met 1.7 miljoen inwoners. En zelfs Bagdad (zie video onderaan).

26IRAQ-1403735203829-master675
De dam is twee mijl lang.  Het kunstmatig meer bevat acht miljard m3 water.

En het ‘probleem’ breidde zich uit, nadat ‘islamitische terroristen’ in Libanon hun ‘boodschap van vrede’ uitdroegen.

 

Obama HoesseinDe VSA zijn voor een vermoeden Irak binnen getrokken.  Een vermoeden dat niet bevestigd kon worden.
ISIS is geen vermoeden.  De gruwel op weg naar het hertekenen van de grenzen, naar het islamitische sprookje van duizend-en-één-nachtmerries, naar het kalifaat, daarvoor hebben de VSA het pad geëffend.

Reuters

 

12 gedachten over ““Turkije heeft het pad voor ons geëffend.”

 1. En die rotzooi willen de lafaards en verraders van die EU misdaadorganisatie graag aansluiten aan Euopa!
  Er moeten landen afgesloten worden i.p.v. aangesloten want alles wat er bijgekome is de laatste jaren is een brok ellende en geweld, de firma’s met alarminstallaties doen gouden zaken.
  Hoe komt het dat nooit die lafaards en verraders last hebben van dat tuig? Raar he?

 2. Toch geloof ik niet dat Saddam het radicalisme had kunnen verhinderen. Moslims werden wereldwijd radicaler, niet alleen in Irak of Libie, waar het westen optrad. Het lijkt wel of er iets in het water zit, of in de lucht, of in de geheimzinnige kosmische straling, via dewelke de Goden de wereld beinvloeden.
  Erdogan wordt de nieuwe kalief van een turks-arabisch kalifaat, en de EU gaat vergeefs proberen erbij aan te sluiten.

  • Het Kalifaat en Osmaanse rijk zijn nog geen honderd jaar dood, na eeuwen te hebben bestaan.
   Dood? Ondanks de Ataturk is die geest altijd blijven leven en groeit met de dag aan.
   Onze ‘democratie’ is nog geen eeuw oud en vertoont al serieuze ouderdomsverschijnselen. Hoelang nog vooraleer we haar begraven? Want met al haar vredegeroep – versta me niet verkeerd, ik ben niet tegen vrede – creëert ze een niet weerbaar volk.

 3. Het is gewoon wachten op Amerika en zijn bevriende wapenbroeders om tussenbeide te komen, zoals in Lybie waar na een korte aflapperij de democratie werd ingezegend , zodat iedereen in vrede met elkaar kan leven.

 4. Ik weet het de wapenwetgeving is erg streng in Belgie . Maar wat kan zo’n atoombommeke kosten op de zwarte markt om dat ISIS boeltje op te ruimen

 5. Dat het hier in ons land wordt toegelaten versta ik niet , de politieker denkt daar winst te doen zal dan wel in eigen zak zijn. Als alleen onze vrouwen eens goed nadenken ze worden 2 de rang burgers met zo goed als geen rechten moeten steeds bedekt rondlopen mogen zelf niet meer lachen in het openbaar enz……
  Laat de Islam maar komen vernietig maar wat we hebben onze kinderen en kleinkinderen zullen het gelag betalen van wat de EU beslist !!!!

 6. Waarom staan we hen de deelname aan onze cultuur toe, waarvan ze de oorsprong en ontwikkeling bestrijden? Uitwassen van een democratie?

  • Ik heb het al eens gezegd: Omdat Linkse Mensen gek zijn op een boeiende samenleving, met botsende ideeën, onaangepaste culturen, mss een aanslag hier of daar, evt een burgeroorlog ‘light’, want alles is beter als verveling.

Reacties zijn gesloten.