“Ook al willen de mensen geen EU-expansie, we doen het toch.”

Gorbatsjov
Deze uitspraak van oud-voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy omschrijft perfect de werkwijze evenals het ondemocratische karakter van de EU. Alle Europese staten moeten lid worden van de EU, koste wat het kost. Wat de Europese burger hier van vindt maakt niets uit. Zodra de Europese elite ergens zijn zinnen op heeft gezet, zal het ook gebeuren.
http://curiales.nl/2015/06/01/eu-expansie/

 

4 gedachten over ““Ook al willen de mensen geen EU-expansie, we doen het toch.”

 1. Het hele EU gebeuren heeft nooit ingelost van wat ze beloofd hadden, welvaart en vrede. Er is nog nooit zo veel armoede geweest, en we hebben de laatste 70 jaar nog nooit zo dicht tegen een oorlog gestaan met de Russen, dit door de bemoeienissen van de zwarte kater uit de USA, wiens reet gewillig gelikt wordt door de EU bobo’s. Ze hanteren het moto “eigen bankrekening eerst” ze zorgen vooral goed voor zichzelf, maar de EU onderdaan kraakt onder regeltjes en belastingen. Doek dit wansmakelijke EU circus op, liever vandaag dan morgen.

 2. “Wij beslissen iets. We brengen dat dan in het midden en wachten enige tijd om te zien wat er gebeurt. Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit – want de meesten begrijpen toch niet wat er werd beslist – dan gaan we weer wat verder. Stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is.” (JC Juncker 1999)
  De EU-uitbreiding tot in het absurde is een wens van de elite van alle lidstaten, behalve in D, daar is het de elite + 90% van de bevolking die dat wil.
  Dat ze een nieuwe Sovjetunie, en niet langer een Verenigde Staten van Europa nastreven wordt duidelijk nu ze Hongarije verbieden van de doodstraf te bespreken, iets waarover in de USA iedere lidstaat soeverein beslist.

 3. Ik ben pro , voor Europa en volledig eens met dat legendarisch figuur Van Rompuy , toen hij verklaarde dat de enigste bevoegdheid van het Europees parlement mag bestaan in het jaarlijks organiseren van het Euro-Songfestival . Hij drukte ook de wens uit , dat in de toekomst het parlement ook zijn voorkeur stemmen mocht geven aan de kandidaten . Voor het overige moeten dat stelletje clown musicals hun bakkes houden

 4. Dit alles is geen verrassing en werd reeds sinds lang voorspeld in de :
  The Perestroika Deception van Anatoliy Golitsyn.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Anatoliy_Golitsyn
  Dit was ook de reden van de val van de muur!!!
  De USSR was immers een experiment dat de duur geworden was voor de “banksters”
  In 1989 publiceerde Brzezinski (=een top handlanger van de NWO) al het boek :
  “Das Gescheiterte Experiment. Das Ende des Kommunistischen Systems ” .
  De USSR was dus een experiment, weliswaar van een nooit geziene gruwelijkheid.
  Deze EUSSR die erop gevolgd is, is maar een tussenstap naar deze NWO.
  Dit alle wordt uitvoering beschreven in het boek “The Syndicate – The Story of the coming world government” van Nicholas Hagger.
  Diegenen die we dagelijks in de media zien opdraven zoals Obama, Merkel, Cameron enz… zijn de stromannen en -vrouwen . De echten machthebbers die blijven achter de schermen.
  Het doel van deze EUSSR is dan ook chaos veroorzaken op alle mogelijke manieren, om onze westerse beschaving te vernietigen.
  Uit deze puinhoop moet dan deze NWO ten hemel opstijgen zoals de duivel uit een “Luciders doosje” overeenkomstig het principe “ordo ab chao”.
  Een NWO die dan ook logischerwijze communistisch moet en ook zal zijn.
  Deze “ordo ab chao” moet vooral veroorzaakt worden via W.O. III, die in het Midden Oosten moet starten, en de facto al begonnen is.
  https://www.youtube.com/watch?v=BIeMGnxudRI
  De EUSSR zal hierin meegesleurd worden via het geïmporteerde vreemdelingenleger, waarbij de islam een doorslaggevende rol moet en ook zal spelen.
  Deze EUSSR is dus geen doel op zichzelf , maar een middel tot deze NWO.
  Het toppunt hierbij is dan nog dat de meerderheid daar voor stemt, via gekochte stemmen.
  Een citaat :
  “Der Sozialismus ist die zu Ende gedachte Tyrannei der Geringsten und Dümmsten.(=einde citaat) – Friedrich Nietzsche
  Het mechanisme van deze gekochte stemmen en wat het gevolg ervan is, wordt uitgelegd in het volgende citaat :
  „Eine Demokratie kann nicht als permanente Regierungsform existieren. Sie kann nur solange existieren, bis die Wähler merken, dass sie sich selbst Großzügigkeiten aus der Staatskasse wählen können. Von diesem Augenglick an wird die Mehrheit immer für die Kandidaten stimmen, die die meisten Zuwendungen aus der Staatskasse versprechen, mit dem Ergebnis, dass eine Demokratie immer aufgrund einer lockeren Finanzpolitik zusammenbricht und ihr immer eine Diktatur folgt.”(=einde citaat).
  Alexander Fraser Tytler (1747 – 1813)
  Dit citaat legt ook een duidelijk verband tussen deze EUSSR en de financiële (euro) crisis, en wat er het gevolg van is =een dictatuur, wat dan ook het doel is van de NWO. (en zoals reeds beschreven werd in het boek “1984” van George Orwell).
  Dit alles gebeurt dan in een EUSSR die in volle verval is.. en waar de “ziekten” gepromoot worden als de remedie.(of de herhaling van het Oude Rome ).

Reacties zijn gesloten.