1 gedachte op “Onze hoofdredacteur werd net stafchef van het Witte Huis benoemd

 1. Ik weet natuurlijk niet welke Golfbrekersfans het bruhje gemaakt hebben naar de uitspraken van Trump; maar, onder die uitspraken staat er ook een artikel over snurken (en hoé dat te vermijden)… Ftkken kent een béter middel dankzij een goed “kennis”: Voila…. Een paar vriendinnen (Sofie en Lea) waren aan ‘t koffiekletsen over hun mannen, en op zeker ogenblik zegt Lea: “Ik kan over mijn ventje niet klagen, maar toch is het ambetant dat hij zo hard snurkt in z’n slaap”.
  “Géén probleem hoor” zei Sofie daarop: “Mijn hondje deed dat ook, totdat ik een strikje rond zijn staart bond… afgelopen met snurken.”
  Tegen valavond gaat Lea zoeken in een doos met snuisterijen uit haar jeugd, en haalt een knalrood lint uit die prulletjes.
  Ventjelief komt (erg) laat thuis en gaat vlug en stil naar boven .
  Dat “stuk-in-zijn-kraag” zorgt ervoor dat hij vlug inslaapt en… vreselijk begint “bomen om te zagen”.
  De goeie raad van haar vriendin indachtig, knoopt Lea die strik rond “witte-Piet-en zak”… Huijjj, juiiiij … gedaan met snurken !
  s’Morgens word die man wakker, krabt eerst in zijn haren, en krabt vervolgens aan z’n zakje…Verwonder kijkt hij naar beneden, èn vervolgens in de spiegel van de kleerkast…
  “Wat is dàt nu” vraagt hij zich af, “dat ik gisterenavond in de pussiekat geweest ben, dat weet ik nog, dat ik ginder van jetje gegeven heb, herinner ik me eveneens, doch…dat ik een ereprijs gewonnen heb door mijn prestatie… dàt kan ik mij absoluut niet meer herinneren.” 😉

Reacties zijn gesloten.