Ongetransde problemen

Bent u nog helemaal mee met de ‘gender’gekte? Wij meenden dat wij zowat alle variaties, die de mensheid recent ontdekt heeft, de revue hadden zien passeren. Blijkt dat sommige transmensen zelf het ongetransde noorden kwijt zijn.

In Brexitland heeft ene Debbie Hayton het helemaal verkorven. Zij* wordt aangeklaagd wegens transfobie. Ze* bestond het een hemdje te dragen met de tekst “Transwomen are men. Get over it!” (Transvrouwen zijn mannen. Wen er maar aan!)

Heel de geslachtsmuterende gemeenschap was behoorlijk op zijn/haar al dan niet voor handen zijnde pik getrapt. “Haatverspreiding”, “Opruiende taal” klonk het in alle tonen van immense verontwaardigiing. En liet prompt hemdjes drukken met de boodschap: “Trans men are men” en “Trans women are women”. Dit om duidelijk te maken dat met een getransformeerde mens niet te sollen valt.

Debbie Hayton is noch een verdwaasde cultuuraanbidder, noch een geitenwollensokken-activist. Debbie is leraar (es) fysica (… exacte wetenschap?), besloot in 2012 dat hij* genoeg had van zijn* mannelijk bestaan en transformeerde tot een zij* met de hulp van een chirurg en een chemische cocktail die de ongewenste mannelijke hormonen de wacht aanzegden.

Debbie dreigt nu in de ban van de regenbooggemeenschap geslagen te worden wegens verraad aan de transreligie. (…)

* U kan geslachtsbepalend persoonlijk voornaamwoord naar believen vervangen door ‘hij” of ‘het’… We weten ook niet meer hoe we een geslachtsfluctuerende mens moeten noemen.

2 gedachten over “Ongetransde problemen

  1. God of wie dan ook heeft de mens geschapen een man en een vrouw…omwille de voor de voortplanting ik kan wel begrip tonen voor iemand die zich meer voelt als vrouw dan als man …of omgekeerd….maar wat mij tegen de borst stuit ….ze maken er een cultus van met de nadruk op “KUL” ik zou zeggen ..laat die mensen met rust en laat ons ook met rust

Reacties zijn gesloten.