Omvolkingsvoorspelling

Graag uw aandacht voor onderstaand doemscenario dat in de bijhorende video uit de doeken gedaan wordt. Tot onze verbazing staat het land b er niet bij. We vragen ons dan ook af of het demografische onderzoek ons land en onze steden over het hoofd gezien heeft. Of gaat de omvolking bij ons nog niet snel genoeg? Worden we nog niet voldoende verrijkt om in de top-tien van snelst-vervangende bevolkingsgroepen opgenomen te worden?

Dit is dus de bijhorende tekst en conclusie van de video:

Twee Europese landen zullen hun originele bevolking tegen 2100 zien halveren als de toestand zich op dezelfde manier evolueert. Sommige landen zullen hun bevolking toenemend vervangen zien door immigranten. Een voorspeld scenario van Eurostat voor het jaar 2100.

Volgens Eurostat zijn onderstaande landen de snelst-uitstervende Europese* landen waarin de originele bevolking vervangen wordt door vreemde bevolkingsgroepen.

*EU + 3 van de landen der Europese vrijhandelsassociatie + bovenop de toestand in het V.K

Dit is een opsomming van de 10 Europese* landen die naar alle waarschijnlijkheid de grootste achteruitgang van de eigen bevolking zullen ondergaan. De redenen zijn divers: te weinig geboortes, te veel overlijdens, emigratie, drankzucht, roken, obesitas… enz..

  1. Litouwen
  2. Italië
  3. Bulgarije
  4. Kroatië
  5. Griekenland
  6. Letland
  7. Portugal
  8. Spanje
  9. Malta
  10. Polen

Let wel: het zijn maar voorspellingen, nietwaar???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.