1 gedachte op “Moderne oorlogvoering?

 1. Geachte redactie leden, de zetduivel was aan het werk, kan u aub deze versie publiceren, vorige is wat warrig.

  Tja er zijn er die geloven dat de aarde vierkant is, dus dit gemonteerde filmpje zal dus waarschijnlijk ook gretig bestudeerd worden door complot fantasten.
  Ik herinner me één van de astronauten die de eerste maanlanding gemaakt heeft die door een complot fantast beschuldigd werd nooit op de maan geweest te zijn een hengst tegen zijn kaak gaf (hij was bijna driemaal zo oud als het complot idiootje).
  Volgens sommigen (de complot idioten zijn talloos) was het George W Bush aan de stuurknuppel, anderen denken dat het een kloon was…
  Er is één zekerheid en dat is dat eurabia HQ brussel (de ongekozen eurocraten) het oude Europa wil vrijmaken van Joden en Christenen en daarvoor massaal islamieten binnenloodst, na zowat elke wetgeving in die context van de soevereine staten af te nemen.
  Verbod op privé militie, verbod op vrije wapenverkoop (laat staan wapenDRACHT), naar willekeur verbieden van demonstraties (enkel als ze de doods cultus islam duiden) of arresteren en identificeren van Rechts islamofobe demonstranten, creatief zijn met wetgeving zodat enige vorm van kritiek plots “racisme” blijkt te zijn…
  De taak van de media in deze hoef ik niet onder de aandacht te brengen daar het www DE vijand is van de mainstream media en deze dan ook verwoede pogingen doet om blogs en allerhande op te starten met als enig doel de wind uit de zeilen te nemen van de ongecensureerde blogs/fora.
  Dit zijn vergeefse pogingen en het publiek dat ze bereiken zijn tenslotte zij die slaafs en kritiekloos de mainstream media volgen en voor de voorgekauwde feelgood berichtgeving gaan.
  Het hoeft ook niet te verbazen dat we regering na regering krijgen die de islam niet als een bedreiging ziet, die asieltoeristen verwelkomt als de redders van onze vergrijzing en die van een –>grondige<– hervorming van justitie geen prioriteit maakt.
  Dit door een strengere bestraffing waarbij elk vergrijp bestraft wordt en elke vonnis uitgevoerd waarbij undercover voor uitlokking een geoorloofd middel is om islamieten tuig op te sporen en hoef het gezegd dat ik voorstander ben van de "ultieme" straf, ik denk aan misdaden waar kinderen bij betrokken zijn, bejaarden of grote groepen dreigen het slachtoffer te worden/zijn.
  Tussen haakjes, het dateert van in het prille begin dat ik op Golfbrekers gepend heb, éénmalig want mijn openingspost over de volksverrader (de tijd heeft me gelijk gegeven) de wever bart de NEP Vlaming die ik haat als de pest was "verdwenen".
  Ook in deze heeft de tijd me duidelijk gemaakt dat de Golfbrekers redactie allesbehalve achter de bende van de gouwleider staat…ik had dat indertijd verkeert geïnterpreteerd waarvoor hierbij deze "rechtzetting".
  Behoorlijk of topic I know, dus complottheorieën en goedgelovigen…waarom is oplichting nog steeds de gemakkelijkste wijze om geld te verdienen denk hierbij aan de gore All uit de USA om een geslaagd exemplaar te noemen.

Reacties zijn gesloten.