“Mis deze kans niet”

Connery, who found fame as super spy James Bond, is a keen SNP supporterJames Bond acteur, Sean Connery, heeft zijn Schotse afkomst nooit onder stoelen of banken gestoken.  Hij pleit dan ook voor Schotse onafhankelijkheid.

Volgens Connery biedt het referendum over onafhankelijkheid enorme kansen en zal het de aandacht van de wereld vestigen op de Schotse cultuur, geschiedenis en creatieve mogelijkheden. Hij woont al jaren niet meer in Schotland en hij heeft ook altijd gezegd dat hij terug zou keren als de Schotten uit het Verenigd Koninkrijk stappen. Die dag komt steeds dichterbij: “Ik ben altijd hoopvol geweest over de toekomst van Schotland. En ik geloof meer dan ooit dat onze onafhankelijkheid nu voor het grijpen ligt.”

  “Mis deze kans niet, ze is te mooi om te laten liggen”

Daily Mail

NYPost

 

 

6 gedachten over ““Mis deze kans niet”

  1. Zij (Schotten ) hebben cultuurmensen die hun onafhankelijkheid steunen bij ons zitten ze bijna allemaal in het Belgische kamp en daar zijn wij de vijanden van

  2. Wie is de éérste in het artiesten milieu in Vlaanderen die aandurft op te roepen om voor Vlaanderen te stemmen en tegen de EU? De vraag stellen is….

    • geen enkele en zeker geen belangrijke artiest willen ze geld verdienen dan moeten ze tegen ons zijn, links zijn, en dus tegen het eigen volk Dat zijn onze? artiesten

  3. Hij pleit dan ook voor Schotse onafhankelijkheid.
    Natuurlijk doe ik het nog altijd, en de vlamingen zouden dus best een voorbeeld aan mij nemen.

  4. In het Vlaamse artiestenmilieu wordt het alleen aangemoedigd om België te verheerlijken en op de kop van de Vlaming te kakken, cfr. de nitwit-actrice Veerle Baetens. Wie bekent voor de N-VA te stemmen krijgt al een boycot van zijn fototentoonstelling. En de écht rechtgeaarde Vlaming die bekent sympathieën voor het Vlaams Belang te koesteren, wordt gebroodroofd en kaltgestellt. Niet waar, heren Strangers?

    • Die zijn al lang naar de ware schaapsstal gekeerd. Alleen de Nest niet, die is naar de N-VA gegaan.

Reacties zijn gesloten.