8 gedachten over “Maand zonder…

 1. Een maand zonder alcohol, het lijkt me een toegeving aan de sharia. Een maand zonder hoofddoeken en een maand zonder seksuele agressie is zinvoller.

 2. Een maand zonder zagen over Trump bij Golfbrekers?
  Ik kijk er al naar uit!
  : ) 🙂 🙂

  • @ Ropie,

   gisteren naar het nieuws op Nederland I gekeken. Geen woord over Trump.

   Eergisteren naar villa politica, voor zolang ik het kon volhouden. Het begon met een soort van vaudeville. Peumans dot niet mee. Hij is geen dronkaard, hij weet zich te beheersen maar drinkt toch af en toe een pint. Of de volksvertegenwoordigers voortaan voor hun maaltijden moeten betalen, en de daaraan verbonden drank, moet nog besproken worden in het parlement.
   Muyters doet ook niet mee. Zelfde verhaal als Peumans, met als toevoeging dat hij nog niet op zijn kabinet kan. Hopelijk houdt hij er geen obstipatie aan over, wat een logische gevolg is van: niet naar het kabinet kunnen.
   Vervolgens werd Bourgeois in het parlement gevraagd wat hij met de zaak Trump zal doen. Heb de tv afgezet.

 3. Ik vraag mij af WIE het in z’n hoofd haalde om een alcohol-vrije maand te bedenken in Februari 2017… één van de weinige jaren waarin Karnaval reeds in de tweede maand valt !
  Hoeveel van die paljassen die dààraan meedoen zullen er hun voornemen niet verbreken vanaf de 25e èn de daaropvolgende dagen ?

  Euh… niet aan gedacht zeker ?

  • Alcohol-vrije maand ,daar doe ik sedert mijn plechtige communie niet meer aan mee ! Maar als ze ooit een Islam-vrije maand organiseren
   Dan ben ik de eerste die ……

Reacties zijn gesloten.