Maagden à volonté

MarnixlogoNu nog meer maagden in het islamitisch paradijs!

Preek op internet van de Saoedische islamitische geestelijke Muhammad Ali Shanqiti, op het internet geplaatst op 23 maart 2013.

Zoals waarschijnlijk bekend is traditioneel de beloning voor het sterven als islamitisch ‘martelaar’ – bijvoorbeeld als zelfmoordterrorist bij het doden van Joden – 72 maagden in het islamitische paradijs.

Echter, volgens de Saoedische islamitische geestelijke Muhammad Ali Shanqiti is die berekening niet correct. Zijn bijgestelde berekening komt op minimaal 4.900 maagden die de martelaar in het paradijs tot beschikking komen, oplopend tot zelfs 19.600 maagden.
Je gaat je wel afvragen of zo veel vrouwen die iets willen van één man de hemel is of de hel ….

De vertaling van de preek van de Saoedische islamitische geestelijke Muhammad Ali Shanqiti:

“Iedere islamitische man krijgt ten minste twee maagden met zwarte ogen in het paradijs. Elke maagd wordt geleverd met 70 bedienende meisjes. Het is hem toegestaan ​​[om seks te hebben met] de maagden en de dienstmeisjes. Voor iedere vrouw van deze wereld die het Paradijs betreedt, krijg je 70 maagden met zwarte ogen.

Er zijn vier soorten vrouwen in het Paradijs. Ten eerste zijn er de vrouwen van deze wereld die het paradijs binnengaan. Elk is voorzien van 70 maagden met zwarte ogen. Het tweede type vrouwen in het Paradijs is de maagd met zwarte ogen. Ieder heeft 70 dienstmeisjes. Deze dienstmeisjes zijn het derde type. Sorry, er zijn slechts drie soorten vrouwen in het Paradijs.

Als je trouwt in deze wereld, dan krijg je [in het Paradijs] je vrouw van deze wereld, samen met 70 maagden met zwarte ogen, waarmee je ook seks mag hebben, en elk van deze 70 maagden heeft 70 dienstmeisjes.

Dus hoeveel vrouwen krijg je? Dat is het minimum.

Nu, laten we aannemen dat je bent getrouwd bent met vier vrouwen, van wie elk 70 maagden met zwarte ogen heeft, en elke maagd 70 dienstmeisjes … Op hoeveel komt u dan? Allah zal u helpen. [4 x 70 x 70 = 19.600]

Uw hereniging [met uw vrouw] duurt 70 aardse jaren. Wanneer de 70 jaar ten einde lopen, zal een andere maagd met zwarte ogen u van boven roepen: ‘O dienaar van Allah, krijgen wij niet iets van u?’

U wendt zich tot haar, en u ziet dat zij mooier is dan de vrouw met wie je bent. U vraagt haar​​: “Wie ben jij?” en zij zegt: “Ik ben jouw maagd in het Paradijs. Allah heeft jou over mij verteld: ‘Er zijn er meer van hen bij Ons’. Ik ben een van die ‘meer’.

U verlaat haar en gaat naar de volgende. Allah zal u helpen.

U besteedt 70 jaar of zo met haar, en komt bij de derde, die zegt: ‘O dienaar van Allah, krijgen wij niet iets van u?’

U kijkt naar haar, en ze is nog mooier dan de vrouw met wie u bent.”

Ingezonden door Marnix, info gevonden bij Likud.nl

13 gedachten over “Maagden à volonté

 1. Wat de beste man vergeet te vermelden is dat elke maagd een schoonmoeder meebrengt. Stel je voor, 19.600 schoonmoeders om in het weekend koffie bij te gaan drinken.

  • Daarover heeft hij met geen woord gerept. Da’s iets kan niet kan. Een schoonmoeder is geen maagd meer. Dat is biologisch niet doenbaar. Er is slechts één uitzondering: O.L.Vrouw, die kon een kinneke krijgen en toch maagd blijven. Maar die zit niet in de Allahhemel. Een hele geruststelling voor de martelaar in spe.

 2. Ik weiger te geloven dat die Islam geestelijke , Ali Shanqiti , overtuigd is van zijn eigen fantazie wereld . Ik vergelijk hem met mijn vader die me indertijd wijsmaakte dat Sint Niklaas door de schouwen kroop om mij te overladen met geschenken enkel op voorwaarde dat ik “braaf” zou zijn en goed luisteren . Grote achterlijke kinderen die rijp genoeg zijn om zichzelf op te blazen kunt ge uiteraard niet meer warm maken met een mecano , houten schommelpaard of iets dergelijks ten paradijze van Allah , zoiets past natuurlijk niet bij een moedige “krijger”. Die willen iets anders om mee te spelen ,meisjes voor de jongens ! Wat moet er gebeuren met de liefhebbers voor de “poep” ! Weer die discriminatie van de Islam , zo precies of er zijn geen homo’s in hun prachtlanden. In ieder geval voor mij geen 72 maagden. Ik heb slechts 1 ex maagd . Als ik dood ben wil ik rust en geen 72 die liggen te zeuren om het nog eens te proberen…… Dan moogt ge niet beweren dat de Islam een achterlijke godsdienst is

 3. Iedereen kan aanvoelen dat er hier iets niet klopt. Het raakt kant nog wal. Eerdere berichten over de geneugten in het islamitische paradijs spraken over 72 maagden pèr persoon pèr dag. Ik ben te lui om het uit te rekenen, maar bijvoorbeeld de kapers van de vliegtuigen op elf september 2001 hebben sinds die tijd in het islamitische paradijs al een kleine 2.277.600 maagden geneukt. Over honderd jaar zijn dat er meer dan twee miljard. Als we duizend jaar verder zijn dan zijn er twee triljard maagden, tegen die tijd is de ‘aardbodem’ van het islamitische paradijs voorzien van een metersdikke laag maagden.

  Maar war is nu duizend jaar op de eeuwigheid? We mogen toch wel verwachten dat de eeuwigheid voor de islamieten meer dan een miljoen jaren omvat? Toch? Tegen die tijd is er een duizend metersdikke laag van ontmaagde bloederige maagden die allemaal liggen te kreunen van de pijn van al het geweld waarmee islamitische mannen met hun ‘knuppel’ kunnen omgaan. We weten allemaal van de minderjarige meisje dat door haar volwassen echtgenoot zo hard was geneukt dat zij de volgende dag overleed aan inwendige bloedingen, welnu: het islamitische paradijs heeft dus een duizend meter dikke laag met kreunende bloederige maagden.

  En Saoedische islamitische geestelijke Muhammad Ali Shanqit komt even vertellen dat de koran en de hadith niet correct zijn, het is namelijk eenvoudig te bewijzen dat het incorrect is, maar Saoedische islamitische geestelijke Muhammad Ali Shanqit verzint een nieuw verhaaltje omdat het oude verhaaltje dus van geen kant klopt. Het zijn 72 maagden per dag die de islamitische martelaar krijgt. Elke 20 minuten van de dag en nacht krijgt hij een nieuwe maagd.

  Een duizend meters dikke laag met bloedende en kreunende ex-maagden, allen in pijn en allen zonder hoop op verlossing, JA, DAT IS ECHT DE ISLAMITISCHE HEMEL!

  • We hebben niet beweerd dat het simpel was, he. Integendeel, we hebben een rekenmachientje aangeraden. En nu heb jij onze zondagavond verpest. We hadden ons beperkt tot het mathematisch gedeelte, maar ons niet gerealiseerd hoe het er plastisch zou uitzien.
   Misschien is de katholieke hemel met op een harp spelende en daarbij zingende engelen nog niet zo mis. En die rijstpap met gouden lepeltjes gaat er ook nog in. Als het maar niet elke dag is.

 4. Och het bewijst maar hoe heel dat Islamwereldje bestaat uit een hoop sex-geobsedeerde . Het lijkt me of hun enige ontspanning bestaat uit sex . Zich amuseren of een beetje lachen met films zoals den dike en den dunne of Louis de Funes is immers verboden. Het verwonderd mij niet dat ze allemaal rondlopen met een zure smoel en niet kunnen verdragen dat het westen vol zit met gelegenheden tot vermaak , ontspanning. Je zou het kunnen vergelijken met een klein jonk dat geniet van een crème glace terwijl een ander klein jonk enkel maar mag toezien want zijn religie verbied de geneugtens des lebens. Daarenboven is er een serieuse minderheid , liefhebbers van de ” poep “! Vermoedelijk trekken die nog een grotere zure smoel , want hun geaardheid is verboden door Allah ! Officieel bestaan er geen homo’s in de prachtlanden , Lang geleden in de tijd toen de dieren nog spraken waren die minderheid volgens mij een meerderheid . Het zit verscholen in de naam van hun religie Islam ….Islamiet ..als je een verkleinwoord als code gebruikt geeft dat Isla-Mietje

 5. Toch klopt de redenering van die imam NIET, want in de koran staat het lot van de overleden moslima klaar & duidelijk beschreven: Zij mogen genieten van wandelingen in groene weiden die doorsneden zijn met kristalheldere frisse beekjes (zodat zij nimmer meer dorstig zouden zijn).
  Nergens staat er verder vermeld dat zij ooit recht zouden hebben op gemeenschap met mannen…. hùn lot is al even erg als dat van pilarenbijters die naar de hemel willen gaan om iedere dag rijstepap-met-gouden-lepels te eten. Fijn, hé zeg: dagelijks rijstepap… maar, nà één week is men die rijstepap zo beu als… koude pap 🙂

Reacties zijn gesloten.