In de brievenbus: “Uit het euromoeras”

MM900285281[1]In heel Europa groeit het verzet tegen de blinde koers van de eurocraten. Ook in Vlaanderen. Dat het Vlaams Belang in zijn verzet tegen de dictaten van Brussel hier alsnog alleen staat, verklaart wellicht ook waarom eurokritische standpunten zo weinig aandacht krijgen in de pers. De media geven het Vlaams Belang immers niet graag gelijk…

Maar verstandige kiezers hebben intussen wel begrepen dat het speelgoedje van Herman Van Rompuy en Guy Verhofstadt flink begint te stinken en dat het ánders moet. Wie weg wil uit het euromoeras heeft in Vlaanderen maar één keuze: Vlaams Belang!   Zo is dat.

Reeds geruime tijd gaat het met de euro en de eurozone van kwaad naar erger. Meer en meer wordt de unie vergeleken met de voormalige USSR. En terecht. Er is in die EU geen sprake meer van democratie. Naar wat we de laatste week hebben gezien in Cyprus zal blijken dat er voor deze unie geen andere uitweg meer is dan ‘dictatuur’. De burger heeft genoeg van deze instellingen en zal dus moeten gedwongen worden om in het EU-gareel te blijven lopen. Dat kan nog onmogelijk volgens de democratische spelregels.

Waar men ook bevraagt: de mensen hebben de buik vol van besparingen, inleveringen..! Laat staan dat ze van hun spaargelden willen bestolen worden. De troika is een stap te ver gegaan in Cyprus. Hoelang de Vlaamse bevolking dit nog tolereert is voorlopig nog een vraagteken. Bescherming van de politiek krijgt de Vlaming niet. Enkel het VB staat kritisch tegenover het Europees beleid.  Hopelijk beseft de Vlaming op tijd wat onvermijdelijk komt, want noch de politiek, noch de media zullen ons inlichten. Nog liever een Cypriotische toestand dan toegeven dat de Europese unie zal eindigen op een catastrofe.

Argusoog

1 gedachte op “In de brievenbus: “Uit het euromoeras”

  1. Het Vlaams Belang waarschuwde 30 jaar geleden al dat de immigratie een mislukking zou worden, dat veiligheid prioriteit moest krijgen, en dat het EU gedrocht fataal zou aflopen. Zelfs nu iedere objectieve waarnemer kan vaststellen dat het Vlaams Belang gelijk heeft ( al 30 jaar ) is er GEEN enkele hoernalist en hoofdredacteur die dit in een deftig stuk in de krant wil zetten. Liever lullen over de sossen hun herschreven partijstatuten.

Reacties zijn gesloten.