In de brievenbus

MM900285281[1]In de brievenbus

Open-VLD wou er fijntjes op wijzen dat we in hetzelfde bedje ziek zijn als de nullenzender.  Ook wij zouden ons bezondigen aan het favoriseren van bepaalde partijen.
Wij mochten een eerder koleirige brief van Gwendolyn Rutten ontvangen waarin ze vroeg om via Golfbrekers ook haar kiescampagne te willen steunen.  Wat wij bij deze doen, ook al zijn we niet bepaald onder de indruk van  haar ‘talenten’.

Wij willen onze lezers erop attent maken dat onze redactie de affiche enigszins bijgewerkt heeft.  De gaten in de stoel hebben we, omwille van het fatsoen en de mogelijkheid dat kindjes over de schouder van mama of papa mee op het scherm kunnen kijken, opgevuld met een passend kleurtje.
Hoe de blauwe akela zich laat fotograferen is haar zaak, maar Golfbrekers is een deftige webstek en dat willen we zo houden.

verkiezing2014 OVLD Rutten Keelerstoel

Doe geen moeite. Bij het klikken ziet u echt niet méér.
Studio Rony

 

6 gedachten over “In de brievenbus

  1. Inderdaad ; een treffende gelijkenis, twee prostitués, Christine Keeler deed het voor het geld, de andere , een louter politieke, deed het om haar volk te verraden en te verkopen. Als ik moet kiezen, dan kies is voor Christine, onafgezien van de zuiver lichamelijke aspecten.!!

  2. Tijd voor een VLD naamsverandering in plaats van open VLD nu VLD open en bloot . In ieder geval met of zonder gaten in die stoel denk ik niet dat ze meer kiezers gaan aantrekken . Liever nog Maggie op diezelfde stoel dan mogen de gaten gerust blijven , succes verzekerd dat wordt zelfs in het politieke landschap wereldnieuws

    • Het blijkt dat de redactie zijn twijfels heeft . Ik geloof U echter op uw woord maar het zou kunnen dat zij sex had met U

  3. De vrouwen van Open-VLD hebben ook voor het goede fatsoen hun achternaam laten veranderen, het was geen grote verandering want het gaat maar om één of twee lettertjes maar het maakt een gigantisch verschil voor wat het begrip betreft. Bij Gwendolientje was het de eerste letter, een “T” die verwijderd werd, nu is haar naam gewoon Rutten. Bij Annemieke is de tweede letter verplaatst naar de derde plaats en is de zesde, een “L” in de plaats van een “N” gekomen.

Reacties zijn gesloten.