Het monster werd gevoederd door de VSA

Na Syrië bevestigen de huidige ontwikkelingen in Irak en Oekraïne de foute beslissingen van de Amerikaanse buitenlandse politiek.  Washington zou zich beter aan de waarschuwingen van Kissinger herinneren.

De eigen buitenlandminister en partijvriendin Hillary Clinton wijst Obama terecht: de Amerikaanse president is mee verantwoordelijk voor het versterken van IS.  De beelden der wreedheden, van genocide, van duizenden mensen op de vlucht, gaan de wereld rond.  Zelfs de nullenzender spreekt over een ‘terroristische groepering’ en over ‘radicale islamitische rebellen’.

Maar – niet wat u meent te weten – Obama zou volgens de democratische kandidaat-president Hillary Clinton de Syrische ‘rebellen’ niet genoeg ondersteund hebben zodat IS in dat machtsvacuüm is kunnen glippen. Die zit.
Als we het goed begrepen hebben had Obama Assad gewapenderhand – via de geroemde ‘rebellen’ – moeten verdrijven en dan zou ISIS (… nu IS) niet ontstaan zijn.

De reactie van Hillary Clinton is bizar en gaat voorbij aan de werkelijkheid.  Wat ze Obama had kunnen verwijten is net het tegenovergestelde.  Jarenlang kregen de Syrische ‘rebellen’ steun van de VSA.  Het is dankzij deze militaire steun dat de Al-Nusra-milities zo sterk geworden zijn, waaruit dan later ISIS en IS ontstaan is.  Laten we niet vergeten dat de VSA nog een rekening te vereffenen hebben met Rusland, omdat het land erin slaagde de toestand in Syrië te ontmijnen door de regering te overtuigen afstand te doen van hun voorraad chemische wapens.
Hillary Clintons denkwijze verschilt in se niets van Obama.  Oude wijze man Kissinger heeft de VSA op de vingers getikt: Amerika zou verzoening moeten nastreven, geen dominantie.  Conflicten moeten gesmoord worden, niet vergroot.  En de VSA doen net het omgekeerde.

De directe of indirecte bemoeienissen bij het omver gooien van het regime in Irak en Libië (waar de Britten en Fransen slechts als handpop dienden) hebben de landen in diepe chaos gedompeld.  Vanuit Libië bedreigen islamisten eerst Mali en nu Egypte.  In Syrië heeft de Amerikaanse inmenging niet geleid tot de val van Assad, maar heeft wel Al-Nusra genoeg zuurstof gegeven om te groeien tot het huidige monster dat heel de regio bedreigt.  Laten we ook niet vergeten dat landen als Saoedi-Arabië en Qatar, niet toevallig op goede voet met de VSA, het islamisme wereldwijd financieren.
Hillary Clinton heeft uit de ramptoestanden niets geleerd.   Obama ook niet.  Zijn stugge houding t.o.v. Rusland neemt van dag tot dag toe.  Stokebrand spelen tot de boel ontploft. De aandeelhouders van de wapenindustrie wrijven al in hun handen.

Bekijk even deze video.  Over manipulatie en onverschilligheid.  Over achterhoedegevechten die kunnen leiden tot een wereldoorlog.   Over wolven in schaapsvacht.  Gegarandeerd niet te zien op de nullen- of de kleuterzender.  Daar spelen ze nog met treintjes. Of geven een uitgebreide reportage over ‘Antwerps Trots’.

FT

Lees ook Obama wil geld om op twee fronten te vechten

5 gedachten over “Het monster werd gevoederd door de VSA

 1. Toch zie ik op de ‘Jesidenberg’ max enkele honderden mensen bijeen, niet tienduizenden zoals men ons vertelt. Is het zoals steeds bij betogingen bij ons, bv 100.000 vlg de organisatoren, 15.000 vlg de politie?

  • Het speelt geen rol enkele honderden of tienduizenden slecht “een” onschuldig slachtoffer dat werd gedood , enkel omdat hij andersgelovig is al even dramatisch . Zou het ook niet kunnen dat die “enkele ‘ honderden op die jesidenberg de enige overlevenden zijn uit tienduizenden . Als ge in staat bent om afgesneden hoofden te spiesen dan ben je voor alles in staat en kan het doden van een medemens voor dat “soort” zelfs een leuke bezigheid zijn ! Allahu Abbar

   • Van dat massagraf met levend begraven vrouwen en kinderen, en van die ‘duizenden lijken’ langs de straten hoor ik plots ook niets meer. Journalistieke vrijheden zullen we het maar noemen.

 2. Zou het niet beter zijn dat legertje raadgevers van Obama te vervangen door de redactie van Golfbrekers en zijn reactieschrijvers . Die Euro-kluchtzangers zouden dat ook eens in overweging moeten nemen ! Met de helft van hun honoraria zou ik al tevreden zijn .

 3. Een blik achter de schermen over achtergronden van het conflict in het Midden Oosten op de webstek van Henri Makow(=een canadese jood!!).
  http://henrymakow.com/2014/08/Israel%20Fulfilling%20End%20Times%20Prophesy.html
  Over het verband met Oekraïne is er een bijdrage op dezelfde webstek van Henry Makow :
  http://henrymakow.com/2014/08/Khazars-Re-invade-Ukraine%20.html
  Zowel Hillary Clinton als Obama zijn stromannen in de handen van de AIPAC, de werkelijke macht in de USA. Beiden spelen de hun opgedragen rol en zonder opdracht doen of zeggen ze niets.
  zie bruggetje :
  http://original.antiwar.com/smith-grant/2013/04/14/the-deadliest-israel-lobby-conspiracy-theories/
  De USA voeren dan ook de agenda uit van het AIPAC, dit geldt ten andere ook voor Gr. Britt. en Frankrijk. Dit dient men steeds voor ogen te houden als men bepaalde gebeurtenissen wil beoordelen.
  Over Henri Kissinger dient men zich evenmin illusies te maken, het is immers een top-insider van de NWO, die indertijd Aldo Moro met de dood bedreigde, en korte tijd nadien werd Moro dan ontvoerd door de “Rode Brigades”.
  zie bruggetje :http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/1581425/US-envoy-admits-role-in-Aldo-Moro-killing.html
  Ik verwijs ook naar zijn uitspraak dat Israël binnen 10 jaar niet meer zal bestaan, zie bruggetje
  http://www.kavkazcenter.com/eng/content/2012/10/30/16913.shtml
  Als een man als Kissinger dit zegt, is dit niet zomaar een uitspraak van een “onnozele”. Zijn uitspraak sluit perfect aan bij de voorspellingen betreffende de 3de wereld oorlog van Albert Pike(die reeds gelijk heeft gehad met WOI en WOII!!).
  Eens te meer moeten we vaststellen dat we op alle mogelijke manieren belogen worden, waarbij de “klassieke media” een actieve rol spelen. Ondertussen glijden we stilaan af naar de 3de wereldoorlog.

Reacties zijn gesloten.