Grapje

knipoog“In de universiteitsbibliotheek is het zeer stil, ook al zitten er heel veel studenten te studeren. Een jongen vraagt zachtjes aan een meisje: ‘Is deze stoel vrij?’

Het meisje antwoordt luid: ‘Nee, ik ga niet met jou naar bed!’ Alle studenten in de bibliotheek kijken op en staren de jongen aan. Hij wordt heel rood en zoekt snel een vrije plaats aan een andere tafel.

Na enkele minuten staat het meisje op, wandelt langs de tafel waar de jongen heeft plaatsgenomen en fluistert triomfantelijk: ‘ik studeer psychologie. Ik weet hoe ik iemand moet manipuleren. Je was nogal beschaamd, hé?’

De jongen antwoordt luid: ‘Wat? 500 euro voor één nacht? Dat is veel te veel!’ Iedereen in de bibliotheek staart nu in shock naar het meisje. De jongen fluistert: ‘Ik studeer rechten. Ik weet hoe ik iemand schuldig kan doen lijken.”

6 gedachten over “Grapje

  1. Vermoedelijk een Top Advocaat in wording zoals Vermassen , of de toppers op het process van Belkacem die proberen te bewijzen dat hun klant een soort onschuldige scoutsleider was , die voor de vriendenkring ( met spaarkaske) ” sharia 4 ” allerlei ontspanning of culturele activiteiten organiseerde , zoals een bezoek aan den dierentuin , een wandeling door het Nachtegalenpark of het echt Aantwaarps theater.

  2. Advocaten zijn de grootste bedriegers en de grootste zwartwerkers, als je van werken kan spreken

Reacties zijn gesloten.