4 gedachten over “Geloofsvrijheid…

  1. Schandalig ! die “naakte” handen . Het zal volgens mij nog een tijdje duren alvorens die “sukkelaars” met een string op het strand mogen rondwandelen .Die boerka heeft wel een voordeel ze hebben steeds een zakdoek , niet in de hand maar bij de neus !

  2. Dat heb ik zelf in september gezien, in Zell Am See, Kaprun en aan de Krimmelwatervallen, waar er zelfs een koppeltje was die een selfie nam van hun beiden en vraag mij af of hij zelf weet welk schepsel het was deze keer was.
    Ze worden met “eigen volk” kleine busjes rondgevoerd, logeren allemaal in de grootste hotels en gaan eten in de aangepaste zaken waar de menukaarten volledig in het Arabisch opgesteld en geen sweinehakse of snitsels aanwezig zijn. Dus vraag ik mij af of ze er in de skiperiode ook zullen zijn de heksen op latten.

  3. De Canadees, Michael Hill, heeft ook van die geloofsvrijheid genoten. Hij was al wat door drugsgebruik en criminaliteit opgevallen maar het volstond niet. Hij bekeerde zich dan tot de islam en vond dat Allah groot was. Zo groot dat hij aan het leven van de man zin gaf, maar dan weer niet zo groot om zelf de klus te klaren en een paar ongelovigen naar het hiernamaals te sturen. Daarvoor had hij Zehaf-Bibeau, alias Hill, nodig.

Reacties zijn gesloten.